|
Dot.: dzieci rok po roku jak sobie poradzidzic z dwoma maluchami na raz
Cytat:
Napisane przez niunia1401
ja wlasnie sie tego boje ze bede miala mniej czasu dla iva ze jakims cudem on bedzie pokrzywdzony dlatego niechcialam nigdy tak szybko dziecka po dziecku ale sie trafilo z glupoty    no niby fakt mam doswiadczenie i duzo juz weiem ale wlasnie wychowanie takiego maluszka i troche ponad rocznego dziecka jednoczesnie bedzie nielada wyczynem nad wozkiem juz sie rozgladam bo ivo napewno chodzic jeszcze dobrze niebedze nawet niechce sie podnoscic
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------
ale jak ludzie radza sobe z blizniakami to chyba ja tez jakos dam rade,choc mnie przeraza chanie wozka i prowadzenie za raczke uczacego sie chodzic iva,wyjscie do sklepu bedzie wyprawa
|
Niunia dasz radę. Na pewno będzie ciężko,ale spokojnie. Na razie ciesz się ciążą i nie martw na zapas. Moja tez tak nie chciała chodzić i zaczeło dopiero jak miała 13 miesięcy. Kurcze kobiety mają po 4 naraz takich malutkich i sobie dają radę, więc nie mam żadnych wątpliwości, ze u Ciebie będzie inaczej. Zawsze też córunia Ci troszkę pomoże. Martwienie się teraz nic nie da.