Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-16, 19:21   #580
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cocktail masz rację, musimy się kiedyś wybrać na jakieś piwko
Monia ale super, że będziesz miała kotka na pewno da Wam wiele radości taki psotnik mały

A ja dziś na kolację zjadłam dwa kawałki pizzy Tż przyjechał po mnie jak skończyły się wykłady na prawko i przywiózł pizze

Na pewno będzie wesoło Będzie miał mnie kto grzać w nocy hihi bo moje dzieci strasznie w nocy sie kręcą i nigdy sie nie wysypiam. Zresztą nie chce ich przyzwyczajać do spania ze mną bo potem jak wróci mąż to będzie płacz że muszą spać w swoich łóżkach. Dlatego od urodzenia śpią w swoich łóżeczkach sami.

A pizze tez bym sobie skubnęła a tak z 1 lub max 2 kawałki tylko

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
No ja powtórzyłam kolejną partię materiału i chyba zacznę następną bo jutro od 8 na uczelni do 20 w ty 4 h przerwy ale jadę do koleżanki robić zadania z matmy więc już raczej nic nie ruszę jak wrócę;/
ale teraz przerwa na kolację
Może mało trochę tego ale nie jestem jakoś głodna a poza tym w ogóle się nie ruszam więc nie mam kiedy spalić
Monia Cheester mi się podoba
Medzik nie kuś już tak dawno nie jadłam pizzy
Nawet nie wiedziałam że te karmy to takie gówno
No widzę że wzorowa studentka z Ciebie I bardzo dobrze! Tak trzymaj!
No Chester fajne A o tych karmach tez nie wiedziałam, myslałam, że te Whiskasy to bardzo dobre karmy skoro tak je reklamują....

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Wiem już jak mój kocurek się nazywa : Alvin a ten drugi kocurek co został Aston. Ale chyba Chester lepsze będzie co?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora