Ja tez to mam i też bym chciała ładne buciki założyć

szcupła zgrabna a tu taki ZONKkkk

najlepsze, że byłam u lekarza kazano mi zrobić zdjątko girek ze wszystkich stron

i wszystko w porzo (jak dla mnie średnio w porządku) poszłam z tym zdjęciem do lekarza a ON że stawy kości itp są w normie nie ma zmian ani zwyrodnień że ten guzek to nie od kości...więc od kurde czego?

?i tu padła odp. od bardzo fantazyjnie

fantastycznych i wygodnych modnych i pięknych szpilek przyciasnych itp butów

....to by się zgadzało

.....Dalej wybłagałam skierowanie do ORTOPEDY wizyta na 22.12.2011 OSTRO chyba zdechnę

do tego czasu....Postanowiłam trochę poczytać o tym dziadostwie i EUREKA inaczej mówią na to zgrubienie (odcisk,itp.) jest na to sposób (maście, płyny, plastry itp) ja mam maść GEMI na odciski

przez 3 dni smarować cienką warstwą i zakleić plastrem (rano i wieczorem smarować)i w WEŁNIANE SKARPETY żeby cieplutko miało hehe

,następnie nie zmywając poprzedniej warstwy powtarzać operacje przez następne ranki i wieczory. Najpierw robi się białe potem trzeba wymoczyć nogi w gorącej wodzie i odchodzi można delikatnie podwadzić ale nie zrywać na siłę, w razie konieczności kuracje powtórzyć narazie widzę male efekty ale lepsze to niż jak było będę dawać znać narazie robię przerwę żeby zdrowej skóry nie smarować i poczekam z kilka dni i odnowa powtórzę bo nie wszystko mi zlazło...Jestem dobrej myśli

i będę walczyć z tym badziewiem

Ahaaa i najlepiej jeszcze mieć maść na rany i maść z witaminą A żeby wszystko było ok...Trzymajcie kciuki

PLEASSS...jak nic nie wygra z tym to zostaje chirurg i skalpel

.......Pozdr awiam wszystkie zgrubiałe nóżki