2011-11-16, 19:39
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XV
Cytat:
Napisane przez AlekzFragile
Moje Uuuu
Dawno nie wstawiałam =)
I. owsianka na mleku sojowym z pomarańczą, fistaszkami, gorzką czekoladą i przyprawą do ciasteczek; zielona herbata ale smacznie! Musiała być boska
II. bułka turecka z rodzynkami z tłustym twarogiem i dżemem pożeczkowym nie wiem jaka to jest bułka turecka, ale fajnie brzmi
III. zupa jarzynowa (zacierki, ziemniaki, marchew, pietruszka, seler, por, brukuł, kalafior, koncentrat pomidorowy) jak się najadłaś to ok.
IV. na uczelni: grahamka z masłem, wędliną drobiową, rzepą i ogórkiem konserwowym; capuccino bez cukru ok.
V. big jabłko, 4 wafle ryżowe; herbata miętowa tu dałabym coś porządniejszego, ale tak też się zdarza
Mam małe pytanie
Byłam na badaniach - pomiar tłuszczu, mięśni, wody itp.
Wyszło,że mam trochę za mało mięśni a za dużo tłuszczu. Czy jedyny sposób na przyrost mięśni to ćw? Dodam, że nie waże dużo 44kg.
|
na mięśnie to dużo białka i ćwiczenia mięśni- Ale ja nie wiem, czy te pomiary są takie dobre. Ale przy twojej wadze, jak najszybciej brałabym się za pakowanie i solidne P. 
Wstawiam U
Ś: Smażona polenta z jogurtem naturalnym, smażonymi bananami, owocami leśnymi i cynamonem; reszta jogurtu z kubeczka z sokiem z owoców leśnych; kawa Caro z mlekiem.
iiŚ (na dwóch przerwach) Giga Jabłko ; kanapka z chleba orkiszowego z margaryną i szynką.
Ob: Rosół z dużą ilością makaronu, marchewką i mięskiem z kurczaka, z dokładką 
Przekąska: jogurt brzoskwiniowy z musli, pół jabłka
K: Dwie kromki orkiszowego chleba z margaryną i szynką; z pomidorowym almette; kilka konserwowych ogórków.
W ciągu dnia dużo tabletek na gardło, 2x apap C i gdzieś tam kawałek bajaderki od koleżanki 

|
|
|