Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-16, 19:50   #581
patiuszka
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Na pewno będzie wesoło Będzie miał mnie kto grzać w nocy hihi bo moje dzieci strasznie w nocy sie kręcą i nigdy sie nie wysypiam. Zresztą nie chce ich przyzwyczajać do spania ze mną bo potem jak wróci mąż to będzie płacz że muszą spać w swoich łóżkach. Dlatego od urodzenia śpią w swoich łóżeczkach sami.

A pizze tez bym sobie skubnęła a tak z 1 lub max 2 kawałki tylko

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

No widzę że wzorowa studentka z Ciebie I bardzo dobrze! Tak trzymaj!
No Chester fajne A o tych karmach tez nie wiedziałam, myslałam, że te Whiskasy to bardzo dobre karmy skoro tak je reklamują....

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Wiem już jak mój kocurek się nazywa : Alvin a ten drugi kocurek co został Aston. Ale chyba Chester lepsze będzie co?
Alvin lepsze , jeszcze takiego nie słyszałam Chester fajne, ale strasznie oklepane