Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-16, 21:04   #3090
ola_gie
Zakorzenienie

Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ja włąsnie wzięłam się za ruffian, ale nawet przy wszystkich zapalonych światłąch w moim pokoju jestem na to chyba zbyt ślepa ((
Jak robisz ruffian? Tzn ręcznie czy jakieś paski itp.?

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Wróciłam od okulisty. Mam wadę -0,25 i - 0,5 Jutro odbieram okulary, do użytku na wykłady,do kina i przed komputer.
No i na dalsze badania -jutro do szpitala, bo podejrzewa u mnie jaskrę...
Nie martw się! mam nadzieję, że to fałszywy alarm.

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
a ja się chciałam pochwalić że jestem posiadaczką rozświetlacza z essence z wampirzej limitki i pudru z catrice z limitki welcome to las vegas
Skąd?
Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Gdzie w okolicach Rynku serwują dobre, aromatyczne grzane piwo?
Piwo to nie wiem, ale wino mają dobre w Prowincji
Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
nie martw się, spróbuj innego okulistę! miałam taką samą sytuację - gość mnie nastraszył, że jaskra, po podwyższone ciśnienie itp itd, a poszłam do dobrego specjalisty i okazało się, że wszystko w porządku
Ale i tak dobrze, że ktoś mając podejrzenia to sprawdził może też byłdobrym, tylko nadgorliwym specjalistą
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Czegoś mi się nie chce, ale nie umiem sprecyzować czego...
zazwyczaj to nie wie się, czego się chce, a nie nie chce
Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
Hm, w mojej aktualnej sytuacji skomentuję "ciesz się", okres mi się zbliża i aż tak zwiększonego łaknienia chyba nigdy nie miałam, niczego nie potrafię sobie odmówić, ciągle tylko jem i jem
(...)

Mal, bo ja albo przeoczyłam, albo nie zwróciłaś uwagi - co to są te BB kremy, o których pisałaś? Jak mówiłam o podkładzie z Bourjois 10 hours sleep effect, to zwróciłaś na to uwagę i dalej mnie to nurtuje
Dziewczyno, ale Tobie to chyba nie ma szans zagrozić

Co do BB kremów to Mall odpowiadała takie podkłado-kremy na problemy skórne, ale nie tylko teoretycznie się dostosowują do odcienia cery i w ogóle są och ach

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora