2011-11-16, 21:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Ziuty! 
Ewuś, 100 lat! Wszystkiego najlepszego! Oby Ci się wszystkie marzenia spełniły! 
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Gdzież ja taki żuczek, nikt mnie nie zaprosił 
|
A mnie przysłali zaproszenie. Ale nie mam czasu na takie przyjemności. 
Cytat:
Napisane przez Parabelka
Jednoskładnikowy na wzorek spokojnie możesz dać . Jeżeli chcesz cieniowania zrobić , to dodaj do farby taki opóźniacz wysychania , zapomniałam jak to się zwie , takie przezroczyste w butelce , i możesz po wycieniowanej niezaschniętej powierzchni jednoskładnikowym też .
|
A to tego już nie rozumiem. Przy jednoskładnikowych pęka przeca druga farba, to jak mogę dać na obrazek jednoskładnikowy skoro na nim nie ma farby? 
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
No więc wcale nie biedna!
Wprost przeciwnie- bankiet i premiera zapachu jest 23go, czyli dzień przed oficjalnymi obchodami.
będzie dobrze  - i umalują mnie najlepszymi kosmetykami
odpuściły mi nerwy- a pani M. obraz widziany w telefonie (dzisiejsza wersja) tak się spodobała, że mnie uściskała z buziakiem 
|

Cytat:
Napisane przez Betty83
pytanie za 100 punktów:
kto wie gdzie się w Operze wyłącza automatyczne aktualizacje?
bo mnie zaraz trafi z rana.... 
|
Ustawienia -> Preferencje -> Zaawansowane -> Zabezpieczenia
I tam ustawiasz co ma robić Opera gdy dostanie informacje z serwera o aktualizacji.
|
|
|