2011-11-16, 23:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
Napisane przez caffe ristretto
Dzięki 
Życzę wszystkim zdrówka w ten listopadowy czas! I polecam kobyłki - kontakty z tym Zwierzem są zbawienne dla każdego 
|
tak, tak i jeszcze raz tak, cudowne stworzenia 
będę klikać kubek 
Cytat:
Napisane przez Spoora
Średnia grubość  W ogóle przy zakupie nie zwracałam uwagi na te wszystkie kryteria, które Ty bierzesz pod uwagę  Jakiś zastrzeżeń nie mam do wanny  Powłoka inna, szorstkość chyba taka sama jak w emaliowej, siła przyzwyczajenia 
|
a na jakie? 
Cytat:
Napisane przez kamena
do lekarza 
|
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
ić 
|
byłam 
pierwsza chroba: przeziębienie 
druga: zapalenie zołądka, po pigułach, jak nie pomogą, gastroskopia (ale to gut, bo przecież podejrzewałam trzustkę )
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Będę być może w TV  Ma być kręcony program o Koterii a my przygarnęliśmy kotkę stamtąd, byłoby u nas kręcone i to już w ten piątek!!! Czy zdążę zrzucić 3 kg, wypięknieć, umyć okna i zaleczyć pryszcz? 
|
kcem wiedzieć, kiedy i gdzie
Cytat:
Napisane przez Spoora
A co do pogrubionego, chyj z tym, pajęczynę zdejm z żyrandola 
|

Cytat:
Napisane przez Parabelka
Dla mnie na początku wahania między kadzidłem a kompotem z jabłek , a potem wahania kadzidła - skwasić się czy nie skwasić całkowicie  czyli znaczy i goździki i kwas tam są 
|
gwoździki som na 100%, kwas też , niuchnę jeszcze po zaleczeniu choróbska
przelatywanie baru od tyłu jest fajne 
---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------
chyba nikt mnie nie pobije trzy posty pod rząd 
ale to przez to, że frekwencja w barze urąga eeeee.... wszystkiemu 
bosz słyszę komara
Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2011-11-16 o 23:45
|
|
|