Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki Essence - część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-17, 00:35   #2008
madzia0007
Zadomowienie

Dot.: Kosmetyki Essence - część XI

Od tygodnia jest u mnie vampirza limitka, pare dni temu nawet przeszlam sie z zamiarem kupna, ale przy standzie jakos opuscila mnie wena i dopadl rozsadek Stwierdzilam ze po co mi te cienie, 3 z 6 prawdopodobnie nie znajda zadnego zastosowania (nie lubie niebieskosci, szarosci i ten jasny rozowy tez taki jakis niezyciowy), czarny fajny, ale czarne mam juz dwa, zostaje jedynie ta oliwka i fiolet... Rozswietlacze mam 3, wszystkie z essence, na kij mi nastepny? Poza tym z circus circus bedzie podobny.Roz w zelu - nie moj kolor, wole prasowane, lip tinty - odpadaja nie lubie takich ciemnych. Puder do rzes ma zle recenzje.. Lakierow mam juz za duzo i nie ciagnie mnie juz do nich. Czy mi sie cos stalo z glowa? Mozliwe, ze poczekam na wyprzedarz tej limitki i byc moze znow uda mi sie upolowac cos za pol ceny, a jak nie to przezyje Musze troche tego zuzywac, zamiast tylko dokupywac.

Cytat:
Napisane przez Katarynka92 Pokaż wiadomość
Kurcze, trochę mi się przykro zrobiło... Kupiłam lakier make it golden, nie wiem dlaczego, miałam nadzieję, że on pokryje całą płytkę, a tutaj większe kawałki, jakiś pyłek (gdyby nie te drobinki, to pyłek śliczny!), czasem przeźroczysty lakier. Zupełnie efekt mi się nie podoba, najchętniej to bym go wywaliła. Powiedzcie, na jakie lakiery Wy go stosujecie?
ja go stosuje na bezowy z essence
madzia0007 jest offline Zgłoś do moderatora