Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-17, 19:38   #1723
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

kliknęłam

o rany !!! śliczna

no to ekstra

ale idzie wyczuć że zadowolona jesteś jak diabli myslałam ostatnio o alfie bo mam jej jeszcze troszkę i tak myślałam czy by nie dokupić jakiegoś innego odcienia i nie pomieszać
nie wiem czemu ale cały czas ywdaje mi się że mam ten blond taki złotawy- żółtawy i mnie to dobija że na wodzie 12% nie ma takiej czystości jakoś wcześniej tego nie widziałam a od wakacji mnie to prześladuje już nie wiem czym robić te włosy dzis miałam mega tłuściocha po tym moim nowym szamponie i normalnie aż rudo przy głowie widziałam umyłam teraz główke i postanowiłam nie suszyć suszarką żeby zobaczyć jak wyschną same i ciekawa jestem tego mojego koloru czy tylko tak przez tłuścicha było żółto rudo czy coś nie tak z moimi włosami

o może bym dokupiła ten 11.21 ??
czekam z niecierpliwością na foty

u mnie też coś żółtawo szczególnie na 1 foto ale na dalszych juz ładnie

ładnie tak naturalnie

jest jaśniej

to super

moja sis z rodzinką juz poleciała do siebie co to jest 3dni się widzieć co rok prawie no ale dobre i to, ale często przez skypa rozmawiamy i się widzimy

znów mam doła włosowego już nie wiem jaki kolor bym chciała ...raz mi się podoba i jest ok ,a za chwile wydaje mi się zajasno i żółto i myślę o przyciemnieniu do takiego bardziej beżowego naturalnego i te odrosty jestem 6 dni po farbowaniu a już mam widoczne czarne odrosty
Bunny czy Ty jako fryzjerka mogłabyś mi doradzić jakis konkretny kolorek nie za jasny i nie za ciemny blondzik pasujący do mojej urody ?może Ty masz jakąś wizje najbardziej pasującego do mnie kolorku myślałam tak o poziomie 9 może nawet 8 ?
asiu ty wiesz ze mi sie najbardziej podobalas w c12.
poziom 9 ci odpada- bo to jest wyjatkowo zolty poziom jak juz to 8 lub 10.
powinnas chyba sprobowac zmieszac farbe popielata z perlowa i wtedy powinno byc ok, jak u drugiej asi a jak nie to po takiej mieszance bedzie wiadomo jaki kolor przewaza...
a na odroscie mam nadzieje ze farbe trzymasz kolo godzinki co? bo juz mnie zastanawia to zolkniecie koloru u ciebie.
Cytat:
Napisane przez asia_102 Pokaż wiadomość
nie wiem co trzeba mieć w mózgu, żeby zrobić coś takiego
a foty już już

no ma okropne
ciekawe czym robi blond tak swoją drogą, bo swoje to ma czarne

i już będziesz z nami?

Kitka, ja miałam niedawno wycinanego włókniaka z lewej piersi, bo mi się nadrywał podczas karmienia Jasia było super - zastrzyk NIC nie bolał, pan doktor się uwinął ze wszystkim w 7 min (w tym dwa szwy) i mam tylko malutką bliznę teraz
także nic się nie bój, to sama frajda!

Nikola, ja oglądam, ale w ogóle nie pamiętam takiej akcji

dokładnie!
w tej edycji Ania rulezz!! wczoraj to z P mało telewizora nie oplułam

wklejam focisze, kiepskie są, wiem, ale jutro każę sobie aparat przywieźć i zrobię lepsze
i dodaję Wam moją gwiazdę w cudnych uszach
no i super wyszlo rzeczywiscie, zrobilo sie minimalnie ciemniej, naturalniej ale nadal chlodno i pieknie! a z młodego bedzie kiedys niezle ciacho