hej!
kliknęłam
o rany !!! śliczna
no to ekstra
ale idzie wyczuć że zadowolona jesteś jak diabli myslałam ostatnio o alfie bo mam jej jeszcze troszkę i tak myślałam czy by nie dokupić jakiegoś innego odcienia i nie pomieszać
nie wiem czemu ale cały czas ywdaje mi się że mam ten blond taki złotawy- żółtawy i mnie to dobija że na wodzie 12% nie ma takiej czystości

jakoś wcześniej tego nie widziałam a od wakacji mnie to prześladuje

już nie wiem czym robić te włosy

dzis miałam mega tłuściocha po tym moim nowym szamponie i normalnie aż rudo przy głowie widziałam umyłam teraz główke i postanowiłam nie suszyć suszarką żeby zobaczyć jak wyschną same i ciekawa jestem tego mojego koloru czy tylko tak przez tłuścicha było żółto rudo czy coś nie tak z moimi włosami
o może bym dokupiła ten 11.21 ??
czekam z niecierpliwością na foty
u mnie też coś żółtawo szczególnie na 1 foto ale na dalszych juz ładnie
ładnie tak naturalnie
jest jaśniej
to super
moja sis z rodzinką juz poleciała do siebie co to jest 3dni się widzieć co rok prawie

no ale dobre i to, ale często przez skypa rozmawiamy i się widzimy
znów mam doła włosowego

już nie wiem jaki kolor bym chciała ...raz mi się podoba i jest ok ,a za chwile wydaje mi się zajasno i żółto i myślę o przyciemnieniu do takiego bardziej beżowego naturalnego i te odrosty

jestem 6 dni po farbowaniu a już mam widoczne czarne odrosty
Bunny czy Ty jako fryzjerka mogłabyś mi doradzić jakis konkretny kolorek nie za jasny i nie za ciemny blondzik pasujący do mojej urody ?może Ty masz jakąś wizje najbardziej pasującego do mnie kolorku

myślałam tak o poziomie 9 może nawet 8 ?