Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-17, 21:46   #3605
dastin
Zakorzenienie

Dot.: Już nie dwa lata a ponad rok i wykonamy w małżeństwo skok ! :) PM2013 cz.7 :)

Cytat:
Napisane przez dudusiu Pokaż wiadomość
dastin zawsze możecie iść na Sylwestra kosztem karnawału, czy coś, impreza nad morzem nie macie jakichś pieniędzy na ślub odłożonych, skąd moglibyście "pożyczyć"?
ja mam ale nie chcę brać z tych pieniędzy... już i tak jest podebrane
Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość
Dokładnie Nie samym weselem żyje ten wątek

Biorąc przykład z koleżanki wyżej stwierdziłam, że powinnam się przedstawić. Mam na imię Ola.

A tak kontynuując temat wesel... Powiem Wam Dziewczyny, że jak planowaliśmy te styczniowe zaślubiny i miałam w domu dziesiątki katalogów z sukniami ślubnymi... zarezerwowaną salę i wyobrażałam sobie to wszystko, to momentami dech mi zapierało i w głowie huczało "niewiarygodne, że to już" Do niedawna sieczka w głowie i głupoty, wstrętna wizja matury, a tu za chwilę koniec studiów i w dodatku przeszła mi przed oczami wizja mnie w roli... ŻONY Aż się gorąco robi na samo wyobrażenie składania przysięgi Ale każdą z nas to czeka
ja nie mogę się doczekać tego momentu

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
mamie sie nie odmawia zwłaszcza takich rzeczy
ja kuchenne oglądam reklama akurat
ja też oglądam
dastin jest offline Zgłoś do moderatora