2006-11-11, 07:14
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Cytat:
Napisane przez Babygia
Mysle,ze niektore z nas naprawde sa tak poobijane przez los,ze ten pancerzyk slimaka nosza juz na stale.Ale widze tez,ze w naszym klubie opuszczaja go czesto a gesto,a to glaskanie sie wzajemne wynika wlasnie z wiedzy,jak to jest.gdy chodzimy obolale na ciele i duszy i nie ma duszy pokrewnej w okolicy,ktora by przytulila,powiedziala cos milego,wiele z nas ma w sobie ten nadmiar milosci,ktory w realu trudno okazac,a tu poznalysmy sie bez zadnych wrazen powierzchownych,z marszu do glebi duszy,wiec wiemy,ze prosciej jest nam sie zrozumiec.....wydaje mi sie tez,ze nasz Klub jest jeszcze troche na poczatku,i dziewczyny maja po prostu jeszcze te "poczatkowe " obiekcje-jakie sa,czy aby wystarczajaco "dobre""ladne",itp,wi ec jako inna klubowiczka,ktora ze swoimi kompleksami w zyciu walczyla i walczy raz z mniejszym,raz z wiekszym sukcesem,czuje sie zobowiazana im te kompleksy natychmiast w diably poprzepedzac.Czas uplywa dla kazdego,a natura stwarzajac nas stworzyla nas,jakimi jestesmy,wiec cos sobie chyba przy tym "pomyslala".I to probuje przekazac.

|
Wiesz Babygia,Ty jesteś madra babka.Napisałaś dokładnie to czego ja nie umiałam ując w słowa.Rzeczywiście mam całe życie cholerne kompleksy (na punkcie urody ale nie tylko) i chciałam moimi obiekcjami uprzedzić złe wrażenie jakie na Was byłam pewna,że zrobię.A przecież jak piszesz nie o to chodzi.Nie stworzyłyśmy Klubu Byłych i Przyszłych Miss Swiata,lecz Klub Wspaniałych, Zyczliwych, Lubiących Się Kobiet.Skoro nie byłam piękna w młodości a ludzie nie kryli się przede mną po bramach to i na starość jakoś się uda.Robótko,dziękuję za zdjęcie.Ja nie mam aż takich dużych kłopotów z otwarciem Wizażu.W kazdym razie nie codziennie.Jeśli chodzi o wzrok też mam kłopoty.W lutym przebyłam operację zaćmy prawego oka.Od czterech lat biorę kropelki przeciw jaskrze.Zapobiegawczo bo ze względów genetycznych mi grozi.A są już pierwsze niepokojące symptomy.No ,ale rozpoczęłam ranek.Czary ,mary wymiatam wszystkie złe myśli i emocje.
To ma być piękny,wesoły pełen miłych niespodzianek dzień.
p
Toogra trzymam kciuki za powodzenie Twego wątku.Żeby znalazła się jakaś kompetętna prawniczka.Tylko czy jest taka na Wizażu.Oby
|