2011-11-18, 07:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Ja tam też nie.Jakoś świąt nie lubię i jak mnie denerwują te reklamy i ta cała "latanina"przed świąteczna,ci ludzie zachowujący się jakby święta to był koniec świata.Niedługo zawisną na wszelakich wystawach i balkonach te wszystkie świecące pier.dolniki i w ogóle będzie śłitaśnie Dobrze, że mieszkam na wiosce to nie będę musiała tego na codzień oglądać.
Cytat:
Napisane przez P0P70
A tak na marginesie: Jak to niewiele czasami człowiekowi do szczęścia potrzeba  Wystarczy tylko chwila spokoju.
|

Cytat:
Napisane przez blistex
ciesz się, że to biedronki nie pająki 
ostatnio mówię do Tżta żeby wyciągnął Juli włosa, bo z ust jej wystawał taki malusi, a ja miałam brudne ręce, on podszedł złapał za tego włosa, Jula posłusznie otworzyła buzię, Tż wyciąga, patrzy a to pajak  a Jula do niego niam niam

|

Moja Nina najbardziej lubi czarne,obrzydliwe żuki Pająk też się nada
Cytat:
Napisane przez agnieszka09
pochwale sie,zrzucilam juz 15 kg( w tym ok.8 kg przy porodzie) 
...i zostalo sie 10 
|
10 mówisz?Tobie?ciekawe gdzie?
Trzymaj się Aguś Tydzień po tygodniu mały będzie starszy i będzie lepiej
Cytat:
Napisane przez machaj
a pokaże wam parę  zdj Kali z Turawy  plus zachód słońca 
|
Śliczne dziewczynki-bo Ty też jak dziewczynka wyglądasz
Cytat:
Napisane przez evitka21
a ja dziś okropny dzień miałam, począwszy od tego, że dziś rocznica śmierci mojej mamy, więc nastrój ogólnie grobowy, że tak powiem.
...
|
Trzymaj się Ewuś.Dzisiaj już ciut lepiej pewnie będzie
Cytat:
Napisane przez aixa
i jeszcze kilka zdjęć Lenusi w celu przypomnienia ... i uaktualnienia
zobaczcie jak moje dziecko nam pomaga sprzątać 
|
Ninka też uwielbia odkurzać.Jak któreś z nas odkurza to mała bierze takiego misia na długim kiju i nim odkurza obok osoby odkurzającej.Fajnie,że w końcu nam swoje dziecko pokazałaś
Moje dziecko mnie wczoraj przeraziło.Wpadła do pokoju mojej siostry,złapała za te paskudne lalki barbie i w oczach pełen zachwyt,miłość i ogólne uwielbienie.Jezu czyli podobają jej się te anorektyczki.
A ja dzisiaj zaczęłam dzień hmm od wąchania kFiatków Najpierw psie gównienka,a potem Nina latająca bez pampersa narobiła w pajaca i w nogawkach wcale nietwarda kupka D o tej pory wszystko czuję pod nosem
|
|