Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-18, 07:48   #2007
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Ja tam świątecznymi się za bardzo nie przejmuję
Ja tam też nie.Jakoś świąt nie lubię i jak mnie denerwują te reklamy i ta cała "latanina"przed świąteczna,ci ludzie zachowujący się jakby święta to był koniec świata.Niedługo zawisną na wszelakich wystawach i balkonach te wszystkie świecące pier.dolniki i w ogóle będzie śłitaśnieDobrze, że mieszkam na wiosce to nie będę musiała tego na codzień oglądać.
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
A tak na marginesie: Jak to niewiele czasami człowiekowi do szczęścia potrzeba Wystarczy tylko chwila spokoju.

Cytat:
Napisane przez blistex Pokaż wiadomość
ciesz się, że to biedronki nie pająki
ostatnio mówię do Tżta żeby wyciągnął Juli włosa, bo z ust jej wystawał taki malusi, a ja miałam brudne ręce, on podszedł złapał za tego włosa, Jula posłusznie otworzyła buzię, Tż wyciąga, patrzy a to pajak a Jula do niego niam niam

Moja Nina najbardziej lubi czarne,obrzydliwe żukiPająk też się nada
Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
pochwale sie,zrzucilam juz 15 kg( w tym ok.8 kg przy porodzie)
...i zostalo sie 10
10 mówisz?Tobie?ciekawe gdzie?

Trzymaj się AguśTydzień po tygodniu mały będzie starszy i będzie lepiej
Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
a pokaże wam parę zdj Kali z Turawy plus zachód słońca
Śliczne dziewczynki-bo Ty też jak dziewczynka wyglądasz
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
a ja dziś okropny dzień miałam, począwszy od tego, że dziś rocznica śmierci mojej mamy, więc nastrój ogólnie grobowy, że tak powiem.
...
Trzymaj się Ewuś.Dzisiaj już ciut lepiej pewnie będzie
Cytat:
Napisane przez aixa Pokaż wiadomość
i jeszcze kilka zdjęć Lenusi w celu przypomnienia ... i uaktualnienia
zobaczcie jak moje dziecko nam pomaga sprzątać
Ninka też uwielbia odkurzać.Jak któreś z nas odkurza to mała bierze takiego misia na długim kiju i nim odkurza obok osoby odkurzającej.Fajnie,że w końcu nam swoje dziecko pokazałaś

Moje dziecko mnie wczoraj przeraziło.Wpadła do pokoju mojej siostry,złapała za te paskudne lalki barbie i w oczach pełen zachwyt,miłość i ogólne uwielbienie.Jezu czyli podobają jej się te anorektyczki.

A ja dzisiaj zaczęłam dzień hmm od wąchania kFiatkówNajpierw psie gównienka,a potem Nina latająca bez pampersa narobiła w pajaca i w nogawkach wcale nietwarda kupkaDo tej pory wszystko czuję pod nosem

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora