2011-11-18, 08:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Cytat:
Napisane przez Baobabek
ile wasze dzieci i co zjadają na kolację??jak kanapkę to ile jej zjedzą?
|
Michał różnie, zależy ile i co jadł wcześniej... Kanapkę to 1-2 zje bez skórki przeważnie z serem, czasem miseczkę kaszki, na to przed samym spaniem wypija 210-240 ml mleka i ostatnio ok 1-2 się budzi na jeszcze jedną butelkę. Jajka też nie ruszy, z naszego obiadu to co najwyżej ryż wyjada. Dalej gotuję mu zupki.
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa
ana my tez dzien od kupki zaczelysmy, ale kupka byla w pamku.
Ja do 1 wczoraj prasowalam, dzisiaj juz kolejne pranie wstawione, przeslodkie te malusie ciuszki, tylko 2 dziecko i po cholere czlowiek taki glupi i znowu tyle tego ma:P 
jak nie bylo to nie bylo a teraz?ciekawe gdzie to pochowam:P
|
Ja mam pełno po Michałku zostawionych i chyba muszę przegląd zrobić i posprzedawać trochę bo nie mam powoli gdzie tego trzymać... Ech, trochę Ci zazdroszczę tych przygotowań, nawet tych kopniaków i dyskomfortu
Evitka 
Aixa miło Cię widzieć.... Mała super
My do świąt też tak sobie podchodzimy... Niby choinka musi być (dla tz, dla mnie może nie być, w sumie kupiliśmy dopiero rok temu), ale męczą nas te świecidełka wszędzie, reklamy od początku listopada i tłok w marketach... Prezentów w tym roku nie robimy bo nas nie stać, na wigilię jedziemy do moich rodziców więc też koszty nam odpadną
|
|
|