Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-18, 09:26   #2015
blistex
Rozeznanie

Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
mała świetna, i te pyziorki to ma po mamusi mój nie ma pyziorków ale ma dołeczki za tofajnie, że wypad wam sie udał

współczuję Ci kochana wyobrażam sobie jak dzisiaj było Ci ciężko

a któż to się odezwał

hehe Kubuś to jak odkurzacz zobaczy to zwiewa jak najdalej - tak się boi
A ja padam...wczoraj po 7 godzinach w szkole jeszcze miałam radę o 17ej i skończyliśmy o 20.30! w domu byłam na 21.00, zdążyłam tylko Kubusia wykąpać, nakarmić i iść spać a no i wcześniej jeszcze siebie wykąpać....byłam tak zła, że uryczałam się jak bóbr w łazience, wydarłam się na tż, bo Kubuś wczoraj 2 razy rzygnął, a mnie nie było! i nie wiem, czy go podrzucali znowu jak piłkę, huśtali i dlatego rzygnął, czy coś mu dolega oczywiście nikt prawdy nie powie nie wiem, chyba z nim do lekarza jakiegoś pójdę, bo on ostatnio coraz częściej pawia puszcza i nie wiem co mu na kolację jeść dawać, mleka nie chce, kaszy już też nie, wczoraj ledwo połowę miski zjadł jak dam mu kanapkę to zje z połowę tego środka, jak dam parówkę, to zje z połowę, jak dam jajko, jajecznicę, serek - nie ruszy wcale ile wasze dzieci i co zjadają na kolację??jak kanapkę to ile jej zjedzą? nie mam siły, nie wiem co mu dawać....z drugiej strony rozumiem go, bo on do południa ciągle jada jedno i to samo - mleko na śpiochu porannym, potem danio, kanapka, obiad - ojciec mu nie urozmaici diety (no chyba że słodyczami), bo on gotować nie umie...a żeby go do jajecznicy przekonać, to trzeba by mu ją robić co jakiś czas w dzień, a tu dupa bo ja w szkole ehhh
Ja Julę karmie w wodzie
siedzi w wannie, i wtedy zjada albo całą miseczkę kulek nesquika < to jest 180 ml mleka i 3 garście moje kulek >, albo dwie paróweczki i dwie kromki chlebka bez skórek, albo duży serek waniliowy Danona i kromeczkę chlebka z masełkiem, do tego wypija pół kubeczka herbatki, albo wody z cytryną i miodem, albo jeszcze zjada 3 kromeczki bez skórki z żółtym serkiem i szyneczką, ale tu musi być sosik pomidorowy, bo inaczej nie ruszy.
Jak chcę ją nakarmić nie w wannie, to jest meksyk, ile musze się naprosić, by zjadła kromeczkę chlebka, więc ja uwielbiam ja karmić w wannie może mało wychowawcze, ale za to wiem, że jak tyle zje, to całą noc mi ładnie prześpi, inaczej sie potrafi budzić po 3 razy i wołać :
serek daj, pić daj, a ja biegam kuchnia pokój i przynoszę serek, a ona zjada dwie łyzeczki i dalej śpi

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Ja tam też nie.Jakoś świąt nie lubię i jak mnie denerwują te reklamy i ta cała "latanina"przed świąteczna,ci ludzie zachowujący się jakby święta to był koniec świata.Niedługo zawisną na wszelakich wystawach i balkonach te wszystkie świecące pier.dolniki i w ogóle będzie śłitaśnieDobrze, że mieszkam na wiosce to nie będę musiała tego na codzień oglądać.

Moja Nina najbardziej lubi czarne,obrzydliwe żukiPająk też się nada

10 mówisz?Tobie?ciekawe gdzie?

Trzymaj się AguśTydzień po tygodniu mały będzie starszy i będzie lepiej

Śliczne dziewczynki-bo Ty też jak dziewczynka wyglądasz

Trzymaj się Ewuś.Dzisiaj już ciut lepiej pewnie będzie

Ninka też uwielbia odkurzać.Jak któreś z nas odkurza to mała bierze takiego misia na długim kiju i nim odkurza obok osoby odkurzającej.Fajnie,że w końcu nam swoje dziecko pokazałaś

Moje dziecko mnie wczoraj przeraziło.Wpadła do pokoju mojej siostry,złapała za te paskudne lalki barbie i w oczach pełen zachwyt,miłość i ogólne uwielbienie.Jezu czyli podobają jej się te anorektyczki.

A ja dzisiaj zaczęłam dzień hmm od wąchania kFiatkówNajpierw psie gównienka,a potem Nina latająca bez pampersa narobiła w pajaca i w nogawkach wcale nietwarda kupkaDo tej pory wszystko czuję pod nosem
współczuję porannych wąchotek
ja ostatnio spodnie od piżamki wyrzuciłam do kosza, bo miałam odruch wymiotnyy na samą myśl, że bedę musiała je płukać pod wodą z mega wielkiej ilości kupy