Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-18, 09:33   #2017
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Mój na kolację zjada ok. 300ml kaszy mannej na mleku takim normalnym karmiony łyżką ale kasza rzadziutka i rano je to samo codziennie od jakiegoś roku albo i więcej będzie tak do osiemnastki wpylał ta kaszę jak nie chce mleka pić oczywiscie dobrowolnie nie zje, zazwyczaj są książki albo baja do kolacji na 1 bo akurat po 7 je a obiady to różnie nie raz troszkę zje ,nie raz słoikowy , a nie raz wcale nie chce i cały dzień na chrupkach jedzie

Ja też nie przepadam za świętami już kiedyś pisałam , choinki nie mamy bo 2 lata temu trzym,aliśmy na stryszku nad garazem i sąsiada koty nam obszczały i musieliśmy wyrzucić i jakoś tak nie kupiliśmy ,może kupimy w tym roku ,tż chce mi to nie potrzebne.
DOmu jakoś specjalnie nie dekoruję ,ustawiam na kominku tylko takie ceramiczne domki i anioły i to wszystko
Wnerwia mnie ten szał sklepowy te wystawy oświecone ,reklamy dobrze że na wsi mieszkam to jakos dużo tego nie ma co najwyżej choinki w ogrodach albo okna

Podziwiam was za to prasowanie ja nigdy nic nie prasowałam i nie prasuję ani jednejgo ciuszka nie wyprasowałam
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora