2011-11-18, 11:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
Cytat:
Napisane przez gohs
Po pierwsze, to olej Reeboki, bo przegrali sprawę w sądzie właśnie o te buty - potwierdzili, że nie mają wpływu na pracę mięśni  Także bez sensu wydawać kasę. Lepiej kup tańsze, ale z dobrą amortyzacją (bo rozumiem, że biegasz głównie po chodnikach/asfalcie?). Wystarczy 100-150zł i kolana będą zdecydowanie bezpieczniejsze  Nie wiem co to za ćwiczenia, ale no na pewno są jakieś wzmacniające  Ja akurat nie mam z kolanami za bardzo problemu, czasami pobolewają ale szybko przechodzi.
U mnie dzisiaj waga 74,8 jeszcze 0,6kg nadwyżki 
|
Nie, wlasnie biegam jedynie po drodze piaskowej.. Mowisz ze tak bylo z tymi reebokami? Kurcze, ale moja kolezanka jest zadowolona i mowila ze faktycznie miala te zakwasy. Moze to jak placebo ? 
A moglabys mi pokazac na allegro, albo podac jakies modele w ktorych kolana rzeczywiscie beda bezpieczniejsze?
Dotka no wiec gratuluje zaparcia a po plywaniu to chyba zawsze spac sie chce, i glod dopada, w zoladku ssie
|