Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 11:36   #3204
MissZuzia
Zadomowienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość

mam pytanie czy spiworek, kombinezon i kocyki akrylowe prasujecie??

śpiworka jeszcze nie mam bo przyjdzie razem z wózkiem więc zobaczę czy będzie trzeba kombinezon uprałam ale nie prasowałam, bo jest taki tzw. kocykowy milusi i po suszeniu w suszarce był super bez zagnieceń więc po co Kocyka akrylowego jeszcze nie mam bo nie mogę zdecydować się na wzór Dwa małe polarowe co mam uprałam razem z kombinezonem i też ich nie prasowałam
Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
ja planowałam na materac tak około 100 zł przeznaczyć, żeby był wygodny i mi ładnie służył

a galerię mokotów b. lubię i też tam często dość jestem. Nie cierpię złotych tarasów

uu szkoda, że nie mają turystycznych, ale mają sporo innych rzeczy jeżeli czegoś ci brakuje jeszcze
ja koszulę jeszcze jedną musze kupić bo mam 2 a dobrze jest mieć 3

i pokaż się koniecznie zafarbowana potem ja ostatni raz to na ślub farbowałam włosy a teraz po keratynie mam świety spokój

ja kupiłam 30 tetrowych i 5 flanelowych, bo u mnie do szpitala do porodu to 10 trzeba wziąć. Rada ze szkoły rodzenia - kupuj pieluszki kwadratowe a nie prostokąty bo się lepiej składają , ja kupiłam od rp_77 takie z podwójnej tetry czy jakoś tak droższe ale niech posłużą dłużej

o masakra.... nie cierpię naszych przychodni.. na szczescie mamy abonament z pracy ale nie wiem gdzie zapisać małą do przychodni a tez już sie moj lekarz o to pyta

u nas reklamowali na sr bank, ale strasznie drogie to jesszcze jest nie zdecydowalismy sie

na Ken też Tobie będzie łatwiej dojechać bo praga to daleko
daj znać z pościelami - ja mam póki co dwa komplety kupione

a z pościelą naszą to tak, inny rozmiar i innej niż z ikei to ja pościeli nie kupię, ale mi się i tak wzory z ikei podobają bardzo

tylko oby pies nie był zazdrosny....

śliczny kolorek

uważaj na ciśnienie

a niezdarna to ja też jestem i do tego jakas rozkojarzona samochodem to się pilnuję i jak miałabym gdzieś jechać to teraz baardzo wolno

u nas też są takie ceny banków powariowali

oj tam oj tam, mi się lalkę ciężko czytało szczególnie pamiętnik starego subiekta

możemy pić lactulosum pomaga
też za radą SR kupowałam u niego te kwadratowe, pewnie te same kupiłyśmy
Flanelowych nie kupiłam jeszcze, kupię w zwykłym sklepie, to tylko kilka sztuk więc trudno przepłacę
dam znać czy jeszcze coś z pościeli wpadło mi w oko i jak z jakością

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora