Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-18, 14:47   #830
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Hej laski

Wiecie co... nie wiem, o co chodzi, ale zawsze jakiś tydzień nawet póltora przed @ umierałam, tzn. bolał mnie brzuch, piersi itd. A teraz jakoś nie... W zeszłym miesiącu może 3 dni przed przyszły mi takie objawy, a w tym właściwie wcale ich nie ma tylko czasem poboli mnie brzuch i tyle. No i nie przytyłam kilograma czy dwóch jak zawsze tylko nawet spadło mi o 1kg (w zeszłym miesiącu po prostu nie spadło nic). Z "psychicznego" punktu widzenia jest raczej tak samo jak kiedyś, mam doła itd. chociaż może trochę lżej. I tak się zastanawiam, czy to może przez to, że tak spadła mi waga? Próbowałam coś poczytać na necie, ale jako tako nic konkretnego nie piszą.
Ja też tak mam! Na to chyba nie ma reguły - raz jest lepiej, raz gorzej. W przyszłym tygodniu dostanę @, a piersi w sumie ledwo mnie pobolewają - czasami mam tak, że nie mogę spać, bo tak bolą.. Nie wiem czy dieta ma coś wspólnego z tym całym mechanizmem
Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość

Loriette jak tam?
Dobrze.. Pogadałam z M., wrócił do Polski kilka dni wcześniej niż zamierzał. Ma wyleczyć zapalenie oka i przyjedzie, bo nie może prowadzić samochodu, a jednak to nie ja powinnam jechać do Niego. Mam wrażenie jakbyśmy zaczynali od początku mądrzejsi o poprzednie dwa wspólne lata. Chciałabym, żeby wyszło.

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
dzień dobry
ja wczoraj ciężki dzień miałam, cały dzień poza domem. Uczelnia-TŻ-uczelnia. Za tydz mam już pierwszy egzamin zerówka bez konsekwencji to się przejdę

teraz właśnie wcinam sobie owsiankę na śniadanie potem muszę poćwiczyć i planuję jeszcze ogarnąć jakoś notatki i zacząć się powoli uczyć na ten egz ale tak mi się nie chce, że nie wiem czy coś z tego będzie
Ty na śniadanie jest dietetyczne owsianki, a ja do szkoły targam ze sobą bułkę ;x

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując