2011-11-18, 14:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Cytat:
Napisane przez AnULka248
Hej laski
Wiecie co... nie wiem, o co chodzi, ale zawsze jakiś tydzień nawet póltora przed @ umierałam, tzn. bolał mnie brzuch, piersi itd. A teraz jakoś nie... W zeszłym miesiącu może 3 dni przed przyszły mi takie objawy, a w tym właściwie wcale ich nie ma  tylko czasem poboli mnie brzuch i tyle. No i nie przytyłam kilograma czy dwóch jak zawsze tylko nawet spadło mi o 1kg (w zeszłym miesiącu po prostu nie spadło nic). Z "psychicznego" punktu widzenia jest raczej tak samo jak kiedyś, mam doła itd. chociaż może trochę lżej. I tak się zastanawiam, czy to może przez to, że tak spadła mi waga? Próbowałam coś poczytać na necie, ale jako tako nic konkretnego nie piszą.
|
Ja też tak mam! Na to chyba nie ma reguły - raz jest lepiej, raz gorzej. W przyszłym tygodniu dostanę @, a piersi w sumie ledwo mnie pobolewają - czasami mam tak, że nie mogę spać, bo tak bolą.. Nie wiem czy dieta ma coś wspólnego z tym całym mechanizmem 
Cytat:
Napisane przez Aniaa_89
Loriette jak tam? 
|
Dobrze.. Pogadałam z M., wrócił do Polski kilka dni wcześniej niż zamierzał. Ma wyleczyć zapalenie oka i przyjedzie, bo nie może prowadzić samochodu, a jednak to nie ja powinnam jechać do Niego. Mam wrażenie jakbyśmy zaczynali od początku mądrzejsi o poprzednie dwa wspólne lata. Chciałabym, żeby wyszło.
Cytat:
Napisane przez Aniaa_89
dzień dobry 
ja wczoraj ciężki dzień miałam, cały dzień poza domem. Uczelnia-TŻ-uczelnia. Za tydz mam już pierwszy egzamin  zerówka bez konsekwencji to się przejdę
teraz właśnie wcinam sobie owsiankę na śniadanie  potem muszę poćwiczyć i planuję jeszcze ogarnąć jakoś notatki i zacząć się powoli uczyć na ten egz  ale tak mi się nie chce, że nie wiem czy coś z tego będzie 
|
Ty na śniadanie jest dietetyczne owsianki, a ja do szkoły targam ze sobą bułkę ;x
|
|
|