Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-18, 15:28   #3485
Negra1987
Zadomowienie

Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)

malinka_070190 spróbuj sobie z jednego dnia zliczyc ile jesz i jaką masz CPM. Tym bardziej, ze masz pracę fizyczna i jesteś w ciągłym ruchu, jeśli masz deficyt kaloryczny, to po kilku-nastu dniach zbierzę się te 7tyś kalorii, i masz kolejny kg mniej. Ja od kiedy pracuję zwiększyłam sobie kalorie o jakies 400, a to jest całkiem sporo. I mimo wszystko chudnę. A to przez to , ze też ciężko zasuwam i duzo dźwigam. I nie zawsze mam czas, żeby dobrze zjeść. Jem spore sniadanie o 5 rano, ok 8 wciągam jabłko(na kucaka pod skrzynkami, zeby nikt nie widział:), 10 wieeeeeeelkie sniadanie(koleżanki nie mogą się nadziwić, ze tyle wciągam:P), potem ok.12 jakaś kanapka albo placki z serka wiejskiego(tez po kryjomu), o 14 wychodzę i znowu jabłko. Wpadam do domu i pakuję obiad. No i potem staram sie trzymac tych posiłków co 3 godz.
Masz fajnie, ze dostałas umowę o pracę. Ja jestem na zleceniu, niby umowa podpisana od 1 do ostatnoiego, ale jeśli nie będzie zleceń, to może być tak, ze będę pracować tylko 2 dni w miesiącu. Jedna wielka niewiadoma.

meryy82 ważne, ze jest praca, bardzo fajna ekipa na zmianie i Lider ludzki Pierwszy raz w mojej karierze pracowniczej (a jest baaaaardzo długa) spotkałam sie z tak fajowskim Liderem. I nie ma wyscigu szczurów, z czym spotykałam się wszędzie.

Kolejne 2 tygodnie ranek mnie czekaja Czekam tylko, ąż zleci ten tydzień, w następny piątek wraca moje Szczęście