2011-11-18, 17:26
|
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ITAKOWY wątek listopadowy ;)
Cytat:
Napisane przez golgie
Pewnie, namyślaj się 
Niestety nie wiem czy odzyskam aparat w weekend, bo raczej u rodziny nie będę 
|
To zaczekamy aż będziesz miała tę możliwość, a w tym czasie ja myślę intensywnie 
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;30574149]Przepraszam Itako, w natłoku wątków gdzies mi Twoja odpowiedź umknęła
Skłaniam się więc ku Le Feu.Zerknęłam jeszcze na Kwc i jest duuuże prawdopodobieństwo że puderasek mnie również będzie lekko bielił, bo do bladawców nie należę.
Oczywiście kulę kauczukową znam jak najbardziej i wydaje mi sie oryginalna, choć mało praktyczna
jeśli Tobie odpowiada taka wymiana to zapraszam na pw [/QUOTE]
Ja myślę, że to zależy od cery. Mnie puder nie bieli, ale doskonale rozumiem obawy innych wizażanek - ponieważ jeśli leciuchno się przesadzi to faktycznie, sprawić może takie "pobielone" wrażenie Jeśli się wahasz to wydaje mi się, że faktycznie lepiej będzie jak go nie weźniesz. Ja bladolica też nie jestem, a z tym pudrem jak używałam tyle co używałam, to musiałam jednak uważać, aby sobie ta
kiego niemiłego wrażenia na twarzy nie sprawić przez nieuwagę, to prawda 
To jak jesteś chętna na tę dziwną kulkę kauczukową z kulkowym flakonikiem zapachu w środku to walę na PW do Ciebie 
Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2011-11-18 o 17:28
|
|
|