Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-18, 18:48   #2162
grazia78
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No więc nie pokręciłam niczego Oj- ale jak szybko super i rozmiarek fajniusi I mam nadzieję że dasz rade wszystko zorganizować
A samochodem to kiedy się da? czy kiedy można? Wiesz - kiedy będziesz w stani to już różnie bywa. No a kiedy lekarze pozwalają- lepiej nie prowadzić przynajmniej przez dwa tygodnie- z tego powodu, że jak się coś przydaży na drodze i będzie potrzebna Twoja szybka reakcja to po prostu nie dasz rady i możesz sobie przy okazji krzywdę zrobić np. szwy wewnętrzne zrywając Więc nie jest to ani rozsądne, ani bezpieczne Czasem sekundy w reakcji kierowcy zabraknie i nieszczęście gotowe. Nie warto ryzykować moim zdaniem.

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

o proszę - widzę, że coraz lepiej się masz Cycuchy też chętnie na pierwszy spacerek wyjdą

No w życiu- Zabulku , one moich panienek nigdy nie widziały. Chyba by mnie granatem rozerwały już całkiem by było po mnie Wezmę następnym razem ze sobą swoją kawusię i pączki-usiądziemy i pogadamy od serca
Mya niby lepiej ale kurcze lewa pierś jest bardziej spuchnięta niż prawa a na dodatek jak biorę oddech czy leże a nawet siedzę to strasznie mam kłucie w lewej piersi takie uczucie jak kolka jest po boku. Czy to jest normalne???
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora