Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-18, 19:06   #3283
AgaMili
BAN stały

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Nadrabiam was bo dzis mi net nie dzialal na zlosc caly dzien .
Takie mam pytanko. Po co wam tyle pieluch tetrowych? Ja mam 5 + 2 kolorowe i i tak uzywac ich bede tylko na ramie gdy dzidzie bede kladla albo przy karmieniu.

No i bylam w biurze i 300 funciakow dostalam + wyplata tygodniowa takze mozna szalec
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
32 dni do spotkania z Igorkiem

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Byłam gadać z szefem kuchni że w przyszłym tyg. kończę pracę. Poprosił mnie jeszcze zebym przyszła w przyszły piątek bo musimy zrobić ekskluzywne mini przystawki na 150 osób i się zgodziłam Ja lubie sie bawic w takie pierdułki wiec spoko i mi powiedział ze moge sobie znaleźć takie miejsce zebym mogła siedzieć i pracować Tak więc jeszcze tylko 1 tydzień pracy No mi tez. W niedzielę wraca moja fryzjerka z urlopu to muszę ją zaatakować bo w przyszłom sobote chrzciny Franka są i nie chcę straszyć

Hehe my z tżtem też dwa dni temu gadaliśmy o tym że normalnie szok że za ok 6 tyg. wyskoczy z brzucha dzidziuś i już nie wróci z powrotem normalnie szok....jeszcze to chyba do nas nie dociera

Ja mam tylko 2 body na 56 a reszta 62 Cały czas sie zastanawiam czy kupić jakieś mniejsze pajace, sama nie wiem.No i jeszcze pluszaki 2 pary Kaft+śpiochy mam małe.
Kasik super ze tylko Ci tydzien zostal. Mi 3
Radzilabym Ci dokupic cos na 56cm bo potem moze byc problem . Ja mam z 20 par body na 56cm
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Daję foto włosów- no ale nic nie widać Mahoniowy brąz miał być ale na moich włosach nigdy nic nie wychodziło tak jak miało za ciemne mam

Sorry za włosy taki misz masz mam i się tak kręcą jak nienormalne

ide sie kapac a potem czytac dalej

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2011-11-18 o 19:08
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora