Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-18, 20:42   #2186
kurczak Wolf
Zadomowienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Czejo
(Młoda mnie tak ostatnio wita, jak wraca ze szkoły, więc to chyba tak modnie jest... po młodzieżowemu )
Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Nooooo w kuchni nie rządzę co prawda, ale jakieś muffiny się znajdą, takie z banananem i nutellą Mogę jeszcze dorzucić psa (wierny towarzysz na starość ), nauczony kapcie przynosić i laskę w zębach, żeby łatwiej się na spacery chodziło, bo łupie w kręgosłupie, i bardzo dobrze wygrzewa bolące korzonki

Ostatnio przeżywam drugą młodość - odkryłam stronę z grami z pegasusa I mogę podzielić się adresem
smacznego

witaj Daria
witaj Blair

Biedronko - fajnie, że tacie jest lepiej Oby tak dalej, rzutem na taśmę

Znowu przypadł mi weekend szkolny... Mąż wyjątkowo pracuje w sobotę, więc Stworami zajmie się babcia... A co... niech się trochę nawygina

A w ogóle to w ciągu dnia, ciągle coś mi przychodzi na myśl, żeby Wam napisać, a jak siadam wieczorem do kompa, to jakaś niemoc umysłowa mnie nachodzi... Może siedzę na żyle wodnej...

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora