2011-11-18, 21:46
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Cytat:
Napisane przez kitkulka
bruschettę z pomidorami
ja nie lubiłam tylko niektórych przedmiotów 
miałam na 3 roku "prognozowanie i symulację", o Jezusie... siedziałam na tym w ostatniej ławce i po każdych zajęciach wychodziłam z wytrzeszczem oczu, bo nie wiedziałam skąd się co bierze, aż w końcu przyszło olśnienie przed kolokwium i napisałam jedno i drugie tak, że zostałam zwolniona z egzaminu na koniec 
ach no i na początku mówiłam na to "prognozowanie i wróżenie z fusów" bo trochę to przypominało
byłam wtedy z siebie taaaka dumna i chyba do tej pory jestem, skoro się tym chwalę aż do dzisiaj 
|

ja tak mam z kartografią na uniwerku do tej pory pamiętam jak robiłam mapę zagęszczenia ludności w woj. podkarpackim metodą kropkową 
Cytat:
Napisane przez _paulinka2
ja gdybym mogła cofnąć czas poszłabym na... medycynę 
|
a z autopsją byś dała radę? ja na pewno nie 
Cytat:
Napisane przez asiabb1983
a z ang jestem w szoku bo mają już tłumaczenie zdań z ang na polski i z pol na ang i po ang napisać  ale jestem dumna z mojego syna  bo jest bardzo pojętny i ostatnio napisał test na 6! właśnie z tłumaczenia zdań  oby tylko ten zapał do nauki mu został na dalsze lata szkoły 
|
dla synka
Cytat:
Napisane przez Maylin
dla siebie botki, sweter, spódniczkę 
|
o nie kochana, FOTY prosimy 
Cytat:
Napisane przez _paulinka2
ja właśnie też 'dzięki' tej pracy  bardzo dużo mi ta praca pokazała...  i w ogóle to stwierdziłam że nie idę na żadne kursy, skupiam się na swoim budownictwie żeby być panią blond inżynier 
|

wkroczysz na budowę i klops, wszyscy się zagapią i wypadkowość wzrośnie!!!
` ·.,.·´
|
|
|