2011-11-18, 21:07
|
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXV
hmm
Cytat:
Napisane przez kama kama
|
O, dzięki! opis Ślepowidzenia całkiem zachęcający
a Lód mam na liście od kiedy zaglądałam przez ramię dziewczynie w metrze i tak mnie wciągnęło że przeczytałam całą stronę, na szczęście udało mi się podejrzeć co to 
Cytat:
Napisane przez aileenn
I po raz pierwszy od lat z własnej nieprzymuszonej woli wcinam ogórki kiszone, om niom, niom
Chyba pójdę jutro po test, bo to nienormalne 
|
to ja jestem w permanentnej cionszy, w dodatku w cionszy z omamami, kiszeńce wyczułam w Chergui 
Cytat:
Napisane przez Polly_
ja ☠☠☠☠☠☠☠e \\\\\\\\ 
nigdy wiecej urodzin w domu 
|
zabrali nożyczki
no i jak teraz mófić, poczaszkowany???? ja czaszkuję, bezzenzu 
Cytat:
Napisane przez Polly_
zataczaja sie i spiewajo\'szla dzieweeeeeczk do laseeeeeeczka
ja im alkoholu nie dawalam
a przedtem bylo przedstawienie o porodzie 
|
w pierwszej chwili myślałam że źle pamiętam bo wydawało mi się że miały być dzieckie urodziny czemu się zataczają? 
Cytat:
Napisane przez vesenka
edit: właśnie widzę,że normalnie błyskam elokwencją  no to postanowiłam zedytować i użyć jakiegoś mondrze brzmiącego słowa 
|

Cytat:
Napisane przez winter76
Ale powiedziałaś TŻ-owi dopiero po kąpieli? 
|

Cytat:
Napisane przez Parabelka
Macham znad grzanego piwa z korzeniami i żółtkiem  ale toto rozgrzewa , zaraz się chyba zacznę rozbierać 
|
o, nie piłam jeszcze nigdy piwa z żółtkiem jak je się dodaje? rozbełtane i do gorącego? czy do zimnego? i - najważniejsze - jak smakuje? 
Cytat:
A dlaczemu Szopena kcesz w antyramę oprawić , zrobił coś złego
|
mam Szopena tego co na przystankach wisiał i chciałabym go zawiesić w oprawie a nie przyklejać na ścianę jak plakat z Popcornu, niestety taka duża antyrama tylko na zamówienie i to nie wszędzie... dobrze że chociaż odpadnie pół przesyłki, mój brat ma swojego Szopena
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."
EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|