Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowo-Czerwcowe 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-19, 13:33   #4730
aneczka240
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowo-Czerwcowe 2012

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
aneczka240 rozumiem że jesteś z Gdańska...czyli jakies 40 km ode mnie ja mieszkam w Nowym Dworze Gdańskim
Tak, stacjonuję w Gdańsku Zastanawiałam się właśnie, w którym mieście mieszkasz, bo w lokalizacji masz wpisane pomorskie Alguien też pochodzi z 3city A myślałam, że się jedna ostanę wśród wrocławianek i tarnowianek
Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
cześć!!!

mogę dołączyć
u mnie już 13t4d.
termin mam na 22.05.2012
proszę o wpisanie do listy niunia32 (Natalia, 25l)
Witamy serdecznie
Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
Ja tez jeszcze nie czuję i czekam niecierpliwie

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Dziewczyny co dzisiaj na obiad robicie??
Ja carbonarę
Oddaj, oddaj !!! Przyślij kurierem, gołębiem, czymkolwiek Taką mam ochotę na carbonarę, ze sobie nie wyobrażasz A tymczasem mam kluski śląskie z sosem pomidorowym, a mąż wziął z mięsnym
Już po zakupach. Stwierdziliśmy, że lampka jest ładna, ale nie dla wujka, natomiast chyba sami ją kupimy Zestaw do przekąsek świetny i pewnie go kupimy (szkoda, że na kartoniku ma napis Pepco). Poza tym kupiłam sobie tusz do rzęs Rimmel 1-2-3 za całe 15 zł W ogóle jakbyście były zainteresowane kosmetykami, to w Pepco była dostawa i są lakiert Revlon za 10 zł, pomadki Rimmel za 8 zł (te ze sławnym odcienie Airy fairy), pudry Esprit za 20 zł, podkłady Astor za 20 zł, błyszczyki też są, ale nie wiem w jakiej cenie, bo ich nie używam
W ogóle ktoś pali na balkonie właśnie i jak mam otwarte okno to wszystko wlatuje do mieszkania

15

aneczka240 jest offline Zgłoś do moderatora