Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-19, 14:07   #2105
asiabb1983
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV

hej!

wiecie co jestem zszokowana , ale pozytywnie wczoraj wieczorem zamówiłam ten jantar na doz.ie , a dzis o 9 rano juz był do odbioru w aptece ekspresowo to mało powiedziane

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim klikomaniaczkom

Szykowałam się rano i zrobiłam zdjęcie odrostu,,nie sądziłam,że mam aż tak jasne włosy, przy blondzie mi się ciemne wydawały
faktycznie jasny
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość

Ale mi sie podoba ten czysty blond z Palette Tylko on jest w serii słonecznych blondów
mnie tez ale pewnie by był żółty skoro do słonecznych należy kiedyś chciałam zobaczyć w sklepie próbke z włoskami ale nigdzie tej farbki nie znalazłam
Cytat:
Napisane przez anibiaa Pokaż wiadomość
Cześć!
Chciałabym dołączyć do Waszego wątku
Zaglądać tu często...aktywnie, a nie tylko podczytywać Was cichaczem ;-)
Może to nieładnie, ale już na wejściu mam do Was pytanie
W jakiej kolejności farbujecie odrosty? Tzn. nakładacie farbę np. od tyłu głowy...czy na górę, tu gdzie przedziałek? Blondynką jestem od niedawna, walczę z ciemniejszymi odrostami po każdym farbowaniu. Nie dążę do białego/platyny. Mam jasny blond, ale nie bardzo jasny, naturalnie się mieniący, to na beż, to na żółty...Farbuję Garnier 111, teraz kupiłam Srebrny Pył Joanny, polecany w innych wątkach. Może on mi pomoże na ciemnożółte odrosty. Naturalny odrost nie jest ciemny, mam jasny mysi blond. Coś muszę robić nie tak
Mogłabym doradzać kasztanowym brązom, ale w blondzie jestem świeża, zatem poradźcie Drogie Blondynki
pozdrawiam i do usłyszenia
P.S. Kto to wymyślił pracę w sobotę?
witaj
Cytat:
Napisane przez asia_102 Pokaż wiadomość
psikadełko jest super
w ogóle są słowa w języku polskim, których nie znoszę i staram się ich nie mówić w ogóle (np. ciupaga, papucie, cipcia )

Cytat:
Napisane przez Kotka17 Pokaż wiadomość
Heloł laski dziś była ciężka noc ale lepsze to niż spanie z lejdi ulokowałam ją na fotelu niedaleko od mojego łózka na kocyku i przykryłam ją odrazu jak sie położyłam zeskoczyła i pisk i drapie zeby wejsc na łózko... a ja twardo mówie nie i klaps w pupe i odnoszę ją na legowisko... i tak z 10 powtórzeń... serce mi pękało dobra siedzi... ale nie trwało to dlugo może z godzinę i znów to samo... tak wiec w nocy miałam ciekawie ale nie dałam sie robiłam to samo cały czas az do rana ... i jak zadzwonił budzik ja leżałam w swoim łóżku a lejdi na fotelu w kocyku

no pomału się nauczy nic na siłę

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora