|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
Ale mi sie podoba ten czysty blond z Palette  Tylko on jest w serii słonecznych blondów 
|
ja myśle o czymś ciepłym bo niestety nie dla mnie te popielate odcienie no ale ten na obrazku jakie wody maja te farby? cos tu dziewczyny pisałyscie ze palette wysusza włosy straszliwie.
Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA
Dziękuję klikaczki  
ale już spadłam z powrotem na 10
fajne zakupy
klikasz oddaj głos, i jest uznany jak pisze udało się przystąp do zabawy czy coś 
no i następnym razem też musisz kliknąć a wbaner,ale dziewczyny chyba w nowych kartach otwierają 
z góry dziękuję
Kotka nie wiem ile odrościk ma,bo on jakiś krzywy, włoski farbowałam na poczatku października 
mam farbkę jedną w domu Londę 5,3 Mahoń,ale boję się,że mi końców nie złapie 
|
☠no co to za spadanie?? dziewczyny kilkac!
Cytat:
Napisane przez infatuated
dostałam @. Ale mnie zaskoczył  chhociaz teraz się wyjasniło, dlaczego przez przez jeden dzien zjadłam tyle tostów ile było w jednym opakowaniu chleba tostowego  masakra 
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------
az sobie z ciekawosci obejrzałam jeden odcinek tap madl i okej-teksty tekstami:smieszne ale troche mi szkoda tej Ani  akurat rogladałam odcinek jak się miały pomalować przed pokazem i reszta dziewczyn tak chamsko zastawiła jej kosmetyki i lustro..nooo nie było to w porządku 
taka troche matka teresa ze mnie.. 
|
o i ja w necie musze wyszukac ostatni odcinek bo nie ogladałam zobaczymy jak tam laski konkuruja ze soba ktora lepsza heheh
Asia_102 w avie to Ty
Czas edycji: 2011-11-19 o 14:39
|