Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-19, 14:35   #2113
Ania09121983
Zadomowienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość

Ale mi sie podoba ten czysty blond z Palette Tylko on jest w serii słonecznych blondów
ja myśle o czymś ciepłym bo niestety nie dla mnie te popielate odcienie no ale ten na obrazku jakie wody maja te farby? cos tu dziewczyny pisałyscie ze palette wysusza włosy straszliwie.
Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Dziękuję klikaczki
ale już spadłam z powrotem na 10

fajne zakupy

klikasz oddaj głos, i jest uznany jak pisze udało się przystąp do zabawy czy coś
no i następnym razem też musisz kliknąć a wbaner,ale dziewczyny chyba w nowych kartach otwierają
z góry dziękuję

Kotka nie wiem ile odrościk ma,bo on jakiś krzywy, włoski farbowałam na poczatku października
mam farbkę jedną w domu Londę 5,3 Mahoń,ale boję się,że mi końców nie złapie
☠no co to za spadanie?? dziewczyny kilkac!
Cytat:
Napisane przez infatuated Pokaż wiadomość
dostałam @. Ale mnie zaskoczył chhociaz teraz się wyjasniło, dlaczego przez przez jeden dzien zjadłam tyle tostów ile było w jednym opakowaniu chleba tostowego masakra

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

az sobie z ciekawosci obejrzałam jeden odcinek tap madl i okej-teksty tekstami:smieszne ale troche mi szkoda tej Ani akurat rogladałam odcinek jak się miały pomalować przed pokazem i reszta dziewczyn tak chamsko zastawiła jej kosmetyki i lustro..nooo nie było to w porządku
taka troche matka teresa ze mnie..
o i ja w necie musze wyszukac ostatni odcinek bo nie ogladałam zobaczymy jak tam laski konkuruja ze soba ktora lepsza heheh
Asia_102 w avie to Ty

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".

Edytowane przez Ania09121983
Czas edycji: 2011-11-19 o 14:39
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora