2011-11-19, 13:53
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki Essence - część XI
Cytat:
Napisane przez emememsik
Mnie się tak udało kupić Moonlight. 
Wiedza pochodzi z smsów innych Essencomaniaczek.
Jeszcze pół godziny i będzie.
Nie uwierzycie jak wam powiem ile zajęło mi jej napisanie. 
|
Kochana, wierze, że długo zajmuje napisanie, bo sama byłam w szoku ile mi to zajęło
Tez czekam, bo lubię popatrzeć na inny punkt widzenia
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------
Cytat:
Napisane przez emememsik
Anesthesia, swatche już są, jeszcze tylko wklejam je do notki.  Mam nadzieję, że sprostam Twoim oczekiwaniom, choć efekt pudru ciężko jest dobrze uchwycić.
Puder będzie też u mnie do wygrania. 
|
Zgadzam się. Ciężko złapać efekt pudru.
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------
Cytat:
Napisane przez Anesthesia
O matko, prawie mi serce stanęło, jak zobaczyłam, że VL już u nas jest! Ja oczywiśćie standardowo weekend w Krośnie, a z domu Lubego do tutejszej natury daleko, nie mam serca go targać :P Mam nadzieję, że w Super-Pharmie w krakowskiej Futurze też limitka będzie i w poniedziałek uda mi się upolować conieco... A ja ciągle nie wiem, co kupować, a czego nie! Bardzo chciałam paletkę, ale jednak 17zł... Niby nie fortuna, ale sama nie wiem :P
Em, śpiesz się ze swatchami!  Postaraj się szczególnie przy rozświetlaczu i cieniach 
|
Mam tak samo z paletką. To jest taka opcja, chce, chce, chce, czyli jak zawsze. Może mi przejdzie i zdrowy rozsądek do mnie dotrze.
|
|
|