Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki Essence - część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-19, 13:53   #2169
mejaczek
Wtajemniczenie

Dot.: Kosmetyki Essence - część XI

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Mnie się tak udało kupić Moonlight.
Wiedza pochodzi z smsów innych Essencomaniaczek.

Jeszcze pół godziny i będzie.

Nie uwierzycie jak wam powiem ile zajęło mi jej napisanie.
Kochana, wierze, że długo zajmuje napisanie, bo sama byłam w szoku ile mi to zajęło
Tez czekam, bo lubię popatrzeć na inny punkt widzenia

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Anesthesia, swatche już są, jeszcze tylko wklejam je do notki. Mam nadzieję, że sprostam Twoim oczekiwaniom, choć efekt pudru ciężko jest dobrze uchwycić.

Puder będzie też u mnie do wygrania.
Zgadzam się. Ciężko złapać efekt pudru.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
O matko, prawie mi serce stanęło, jak zobaczyłam, że VL już u nas jest! Ja oczywiśćie standardowo weekend w Krośnie, a z domu Lubego do tutejszej natury daleko, nie mam serca go targać :P Mam nadzieję, że w Super-Pharmie w krakowskiej Futurze też limitka będzie i w poniedziałek uda mi się upolować conieco... A ja ciągle nie wiem, co kupować, a czego nie! Bardzo chciałam paletkę, ale jednak 17zł... Niby nie fortuna, ale sama nie wiem :P
Em, śpiesz się ze swatchami! Postaraj się szczególnie przy rozświetlaczu i cieniach
Mam tak samo z paletką. To jest taka opcja, chce, chce, chce, czyli jak zawsze. Może mi przejdzie i zdrowy rozsądek do mnie dotrze.

wymianka:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256
Nowe dorzuty

Blogujemy
http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/
mejaczek jest offline Zgłoś do moderatora