Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
Zjadłam 4 tosty  z : pieczarkami, ogórkiem, cebulą i serkiem
nie najadłam się... 
|
Nie najadłaś się bo bez czosnku te tosty były 
Cytat:
Napisane przez dph
Dziewczyny mam pytanie o kąpiel. Tzn te z Was które mają zwykłe wanienki nie profilowane. Czy zamierzacie kupować te wszystkie leżaczki do kąpieli? Jak moja córka była mała to wtedy nie było takich cudów jedyne co wchodziło to te gąbki były one wygodne ale wiadomo że na gąbce zbierają się zarazki i wogóle. Tak że zastanawiam się teraz czy kupić też tą gąbkę czy taki leżaczek foczkę, ale dla takiego noworodka do miesiąca to chyba taka foczka niewygodna nie wiem sama.
|
Ja nic nie kupuję do wanienki, wystarczy pieluszka tetrowa. MAm w prawdzie gąbkę (dostałam)ale nie zamierzam jej używać, bo po każdej kąpieli trzeba ją wyparzać i dokładnie suszyć, za dużo z tym roboty .
Cytat:
Napisane przez inutil
|
Ja żadnych herbatek dla dziecka nie kupuję.
Ewentualnie kupię koperkową w aptece (nie granulowaną). Ponoć dobrze jest jak mama karmiąca pije taką koperkową, bo wiadomo że co mama wypije to dziecko dostanie w pokarmie.
Cytat:
Napisane przez czubasek20
moj osttanio ściemnił że ma prezentację w pracy.... jak wrócil mi w stanie wskazującym na spożycie dużej dawki alkoholu to myślałam że   ale jak zobaczyłam jak odwala jezioro łabędzie na golasa to mi złość przeszła 
coś dla wielbicieli kociaków
http://www.youtube.com/watch?v=Gzgpe...&feature=share
|
A mój dzisiaj rano wyszedł spod prysznica i zamiast się ubrać to na golasa, pochylony nad wanną szorował brudne od tynku wiadro. Ja do łazienki wchodzę a ten gołym dupskiem do mnie wypięty i jeeedzie z tym wiadrem
Kociaczki słodziutkie