Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-19, 17:15   #195
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
halo halo jestem, i ja
byłysmy u lekarza natula ma ponoc stan zapalny drógmoczopwych stad to nawracajace odparzenie
dostalysmy skierowanie na badania + rivanol +fiolet + kore debu + clitrimazol i mamy sie smarowac

co do nie jedzenia to powedziała ze przybiera wrecz ksiązkowo (500/m-c) i mam sie nei martwic systematycznie wazyc i sie nei martwic

co do zębolów.... na wierzchu już są ponoć w ilosci - 4 sztuki.... lewa jedynka bedzie pierwsza ponoc bo juz ja widac... ja tam nic nie widze u góry:/
iiiiiiii powiedziałam o naszych nocnych koszmarach lekarka powiedziała ze na noc mam dawac łyzeczke panadolu i herbatke z melisy a za dnia smarowac dentinoxem to bedie spała ładnie bo ewidentnie te nasze niespanie po ocach wskazuje na zęby
to sie bedziemy smarowac

a było było prawie kazda co zakładała wątek zaciąyła jestem żywym przykładem jeden raz otwierała m i mój czocher sie szczerzy teraz do mnie

nie jesli bedzie ustawione na I , my bebiko 2R pijemy na II i jest spoko

gestych kaszek łyzeczka natalia wcale nei chce jesc

Ktosienko u nas nocka dzis prawie suuuuper pobudka o 3 i 6 i od 6 spała juz z nami
owineam ja ciasno kołderką i spała do 3 juz sie nei moge doczekac az babcia przysle nam kołderke

jedziemy dzis kupic fotelik znow kilka stówek mnei w [portfelu....

laseczki powiedzcie mi jaka wode mineralna moge dawac natce... i czy trzeba ja przegotowywac czy takaprosto z butelki moge tez dac
ja nie zakładałam

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
i jak sie film podobal?
urodzila w tym odcinku czy musicie czekac na II czesc?

zgadzam sie

to pewnie jestes z niej bardzo "dumna"

przykro mi
nastepny miesiac bedzie Twoj

pokaz mebelki

oby szybko byla poprawa

A u mnie dzisiaj dluuugi dzien w pracy od 8 -12:30 w nocy .. no ale co zrobic extra kasa na swieta sie przyda

a jutro idziemy na domowke do znajomych bedzie jedna kolezanka w ciazy wiec bedziemy mialy o czym gadac
bardzo czekam tylko by ją na ulicy spotkać

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
To jaki sens kupowania wózka 3w1 czy 2w1 jak się kupuje osobną spacerówkę?

Na miejscu śliweńki bym się w ogóle nie przyznawała do mieszkania w jednym mieście
też nad tym myślałam

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A ja tam lubię raz na jakiś czas iść do kina. Na żadne 3d nie chodzę, więc nie chodzę tam dla efektu, ale żeby się rozerwać, wyjść z domu

czuję się dobrze. Z szyją dużo lepiej. Już się ruszam Mam nadzieje, że jutro już w ogóle nie będzie boleć.

No i gratuluję porządków

A Gutka to j też uwielbiam

no i super!

A mnie dzisiaj mąż zatrzasnął w domu... co za tym idzie nie będzie obiadu

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Ale u nas to inaczej jest racja 7go mam wizyte z ginem ( aby sprawdzil wyniki badan i usg ) a 2go wlasnie mam USG z polozna i beda mi krew pobierac

Czesc dziewczyny
Wrocilam do domu po 1 w nocy .. dziekuje juz wiecej nie ide tak mnie plecy bolaly ze masakra wzielam prysznic i polozylam sie do lozka nawet nie wiem kiedy zasnelam Snil mi sie dzisiaj nasz bobasek z siusiakiem mezowi tez ostatnio chlopczyk sie snil .. ciekawe , ciekawe

Wogole wczoraj bylam tak zmeczona ze .. zostawilam otwarte drzwi tzn pamietam ze zamykalam ale nie na klucz napewno maz zeszedl rano na dol a drzwi otwarte .. masakra nie wiem jak dlugo dobrze ze zadny zwierzak sie w domu nie rozgoscil
a tu córa będzie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora