halo halo jestem, i ja
byłysmy u lekarza natula ma ponoc stan zapalny drógmoczopwych stad to nawracajace odparzenie
dostalysmy skierowanie na badania + rivanol +fiolet + kore debu + clitrimazol i mamy sie smarowac
co do nie jedzenia to powedziała ze przybiera wrecz ksiązkowo (500/m-c) i mam sie nei martwic systematycznie wazyc i sie nei martwic
co do zębolów.... na wierzchu już są ponoć w ilosci - 4 sztuki.... lewa jedynka bedzie pierwsza ponoc bo juz ja widac... ja tam nic nie widze u góry:/
iiiiiiii powiedziałam o naszych nocnych koszmarach lekarka powiedziała ze na noc mam dawac łyzeczke panadolu i herbatke z melisy a za dnia smarowac dentinoxem to bedie spała ładnie bo ewidentnie te nasze niespanie po ocach wskazuje na zęby
to sie bedziemy smarowac
a było było prawie kazda co zakładała wątek zaciąyła
jestem żywym przykładem
jeden raz otwierała m i mój czocher sie szczerzy teraz do mnie
nie jesli bedzie ustawione na I , my bebiko 2R pijemy na II i jest spoko
gestych kaszek łyzeczka natalia wcale nei chce jesc
Ktosienko u nas nocka dzis prawie suuuuper pobudka o 3 i 6 i od 6 spała juz z nami
owineam ja ciasno kołderką i spała do 3 juz sie nei moge doczekac az babcia przysle nam kołderke
jedziemy dzis kupic fotelik

znow kilka stówek mnei w [portfelu....
laseczki powiedzcie mi jaka wode mineralna moge dawac natce... i czy trzeba ja przegotowywac czy takaprosto z butelki moge tez dac