Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - JAK UZYSKAC POPIELATY,SREBRNY BLOND???PANI GRAZYNKO,DZIEWCZYNY PROSZE O POMOC!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-09-21, 18:11   #1
baby_girl
Raczkowanie

GG do baby_girl

JAK UZYSKAC POPIELATY,SREBRNY BLOND???PANI GRAZYNKO,DZIEWCZYNY PROSZE O POMOC!!!

hej dziewczyny,mam takie pytanie do blondynek,ktore posiadają blond taki popielaty-siwy-srebrny,wiece o co mi chodzi ja jestem posiadaczką balejazu,za kazdym razem rozjasniane mam wlosy,ale ten kolor to bardziej taki zolty niz taki jak mi sie podoba.Uzywam plukanek ale to nie to o czym marze.Mam delikatne wlosy,kolor naturalny sredni blond,jednak fryzjerki mowią ze gdybym chciala uzyc np golebiego blondu-palette to moge uzyskac zolty efekt :/ obecnie mecze sie z tym balejazem a naprawde chce zmienic kolor wlosow na taki blondzik,bo wiem ze pasowalby mi do koloru moich oczu ale zupelnie nie wiem jak sie do tego zabrac,jak zafarbuje wlosy to boje sie ze te rozjasniane tym wstretnym zoltym rozjasniaczem mi sie polamią moze ktoras z was mi pomoze,bo ja juz sama nie wiem... wiem tylko ze wlosy mam rozjasniane wodą chyba nr 9 a jest jeszcze 12 i podobno ta 12 moglaby przyniesc efekt jakiego oczekuje,ale nie wiem czy mi sie wtedy wloski nie posypią.Przeciez chyba mozna cos zrobic zebym w koncu byla posiadaczką tego super fajnego blondziku
baby_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując