Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-19, 16:58   #3067
Niusia22
Zadomowienie

Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Super I kiedy ślub? Jak się oświadczył? U nas na rocznicę był teatr i kolacja w restauracji, było cudnie. Wtedy nie chciałam pierścionka, ale myślę, że na 2 rocznicę będzie w sam raz

Mam nadzieję, że i u mnie skończy się na 2 tygodniach leków, nie chcę dostać hormonów na stałe
Slub w 2013 po Nowym Roku ustalimy dokladna date. Musimy to przemyslec bo ja mam wtedy obrone lic a Tż mgr wiec bedzie duzo stresow i trzeba jakos wybrac zeby chociaz z m-c lub 2 byla roznica miedzy obronami a slubem.

A oswiadczyny mialam kiepskie ale to przez wlasna glupote bo Tż napewno by to pieknie zaplanowal ale ja nie dalam mu szansy

Bylo tak ze w schowku od portwela znalazlam u Tż pieniadze i nie chcial pow skad one i pow ze nie bede z nim gadac poki nie powie i tak lezalam tylkiem odrocona i w koncu Tż nie wytrzymal i dal mi pierscionek ktory mial mi dac za 2dni
Ale ja glupek a ta kasa ktora znalazlam to zostala mu z pierscionka eh... Ja to jo a znajac Tż to napewno by to wymyslil cudnie, jak to on powiedzial wymusialam na nim ze musial dac 2dni wczesniej ale skad moglam wiedziec

To moj drugi i mam nadzieje ostatni pierscionek
Jest piekny z 20 brylancikami

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że i u mnie skończy się na 2 tygodniach leków, nie chcę dostać hormonów na stałe
Moja mam juz od m-ca sie leczy i nadal po torbie lekow dostaje
ale ona nie byla u gina odkad mnie urodziala(prawie 22lata) wiec nic dziwnego
Niusia22 jest offline Zgłoś do moderatora