Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lancome, Aquolina, Wella, Gosh, Cerruti i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-11-11, 17:26   #3
Gosia197
Zakorzenienie

Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Lancome, Aquolina, Wella, Gosh, Cerruti i inne

Cytat:
Napisane przez kasiulka Pokaż wiadomość
Na wymianę:
Aquolina Chocolovers - perfumy 50 ml, tester, zużyte kilka % - zapach ciasta czekoladowego ze skórką pomarańczową i wanilią - wymienię tylko na cos ekstra, bo zapach jest sliczny i ąz tak bardzo mi nie zależy zeby sie go pozbyc ( nachętniej na dobry puder, perfumy)

paletka Lancome - 2 cienie Color Focus (wrzosowy i oliwkowy) i 2 błyszczyki Juicy Rouge - chłodny róż i malina, z lusterkiem, mam kartonik. Cienie użyte kilka razy, błyszczyki zyżyte w ok. 1/4

Wella System Professionel - serum Energy przeciw wypadaniu włosów, została połowa

Cienie Gosh - mam odcien Satine (beżo-róż), Copper (brązik zlocisty), Glamour (złoty) i Divine (koralowy róż) - mogę sie podzielic .

perfumy Cerruti Summer (niebieskie), 100 ml, zużyte troche wiecej niz połowa , piekny swieży zapach - wymienie tylko na inne perfumy

Puder Revlon Skinlights nabłyszczający, ok. połowa, odcien złocistego beżu, ślicznie pachnie

Avon Extraordinary - zostało ok. 60 % z 50 ml - wymienie najchetniej Neonature, nawet dużo mniejszą pojemnosc

Błyszczyk Silk Gloss Max Factor- malinowy róż - zużycie ok. 5%

Cien Bourjois Suivez mon Regard - złoto-różowy, została ok. połowa, regard Rose Or - naklejka troche sie sfatygowała od noszenia w kosmetyczce

Cinema, cien Sypki IB - śliwkowy brąz, zostało niewiele, ok. 1/4, chetnie dodam do wymiany

Garnier Skin Naturals, balsam do ciała ujędrniający (ten żółty), zużycie ok. 10% z 200 ml - wymienie chętnie na mleczko Bielendy, Powitanie z Afryką

AA Oceanic Odżywczy Balsam do ciala malinowy, zużyte ok. 20 %

Neutrogena - balsam do ciala w op. z pompką - zużycie ok. połowa

Argiletz - maseczka z zieloną glinką, op. jednorazowe, kupione w aptece nie wiem po co (nie nadaje sie do mojej cery)

maseczka w saszetce Soraya Beuty Creator - Błyskawiczna poprawa atrakcyjnosci

Szukam

- dobry puder w kolorze naturalnego beżu
- dobry podkład w odcieniu naturalnego beżu
- profesjonalne maski do włosów
- cienie Deborah Hi-tech trio
- superliner Loreal
- ciekawe zapachy - cieple, jesienne (mogą byc koncówki ale nie odlewki)

Nie szukam kosmetyków niskopółkowych, Avonu, Oriflame ani kosmetyków pielegnacyjnych. Dziękuję za ciuchy i książki (no chyba ze z dziedziny florystyki). Niestety będę wybredna i wymienie sie tylko na to co naprawdę mi się przyda.
Bardzo proszę nie pisac na PW tylko w wątku
Aha - odpowiadam zawsze w swoim wątku
Witaj! Interesuje mnie Cerruti. Wzamian mogę zaproponować 20 ml L'eau Par Kenzo i Bvlgari pour famme w 8 próbkach po 1,6 ml edp , mam też 15 ml NU edt.
Gosia197 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując