Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Cytat:
Napisane przez patik87
Carmela jakie masz jeszcze ciekawe zabawki dla Sary? moja też uwielbia tą piłkę, i się siłuje jak ją podgryźć. Patent z łańcuszkiem na smoczek dobry.
|
dwa leżaczki bujaczki
huśtawke
mate edu.
karuzelke
ten sławny stojak gimnastyczny- Sara bardzo go lubi, ja nieznosze
dwie zawieszki Lanaza
Oballe
misia zrobionego na szydełku-wściekle różowy 
pacynki na palce-IKEA
i cały stos mamlarek- szmacianych zabawek z szeleścikami, lustereszkami, i wszysytkim co da sie mamlać.
kupiłam jeszcze cudownego Klapoucha, ktory śpiewa piosenke i klaszcze uszami, ale Sara wyje na jego widok 
z grających ładnie mamy kubusia z lampka grajacego kołysanki i świecacego gąsienico-świetlika z play skoola
ostatnio u nas na tapecie skarpetki z grzechotka i grzechotki przyczepiane do rączek 
Cytat:
Napisane przez agni82
Co do krzesełek do karmienia - to my dostalismy od tesciów Stokke -takie krzesełko które rośnie razem z dzieckiem. na razie nie wypróbowane, bo młody jeszcze nie siada, a właśnie kiedy może dziecko juz siadac?  :confuse d: 
|
to krzesełko jest boskieeeee, zreszta Stokke wszystko ma boskie i diabelsko drogie