Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-19, 19:12   #144
Alfahelisa
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Jaki słodki Mikołaj!
Natalia- przytulam mocno z Gratulacjami!

alfa- jak tydzień temu przyjechałam na IP i po badaniu powiedziałam pielęgniarce, że mi niedobrze to usłyszałam, że to bardzo dobry znak.
Ja dzisiaj mały serek Danio jadłam na 4 razy, czasem czuję się głodna ale nie mogę jeść, jak coś zjem to mi źle a z głodu też mi źle i tak w na okrągło, więc chyba wszystko OK
no właśnie ja mdłości jakoś uciążliwych ani częstych nie mam, raz na jakiś czas w sumie, ale zaskoczyły mnie te dolegliwości jelitowe i zgaga. Bo mówi sie tylko o mdłościach, dlatego jestem ciekawa czy tylko ja tak "inaczej" mam.
Wyczytałam, że progesteron wpływa rozluźniająco na mięśnie gładkie, a zarówno żołądek jak i jelita są z nich zbudowane, więc pewnie to jest przyczyną mojego ich "gorszego" funkcjonowania. A rozluźnienie wpustu żołądka powoduje zgagę czyli "podchodzenie" soków żołądkowych do przełyku.
hehe jako biolog nie mogłam sobie odpuścić bardziej naukowego wyjaśnienia, od razu lepiej sie nastroiłam
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka

Edytowane przez Alfahelisa
Czas edycji: 2011-11-19 o 19:13
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora