2011-11-19, 19:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Cytat:
Napisane przez mloda1989
dziewczyny a polecacie jeszcze jakies bajki z youtuba? mia mao robi furrore.. a cos w podobnym stylu?? oo i ostatnio mis uszatek i teletubisie a poza tym??
|
bob budowniczy i traktor tom
Ice strasznie mi przykro,trzymam kciuki
Ja też byłam za tą kawiarką w biedrze bo mnie zaispirowałyście ale rzecz najjaśniejsza już nie było.
Jak smakuje kawa coś jak z ekspresu przelewowego?
ja z rozpuszczalnych to tylko nescafe crema albo jacobs velvet ,od sypanej coś mnie odrzuciło ale moja ulubiona to była lavazza.
Co do naleśników to racja powinno się odstawiać ciasto na co najmniej godzinę żeby się ciasto przegryzło ,ja nie zawsze tak robię.
Pół na pół woda i mleko są lepsze niż na samym mleku.
Pocieszę was że 10 lat temu też mi kiepskie wychodziły, nie zawsze się udawały.
Ja właśnie jutro robię jak co tydzień , nie raz mi się nie chce ale wtedy jakoś łyso bez naleśników
Evitka miło słyszeć że Ci pieczenie coraz lepiej idzie.To samo będzie z gotowaniem no chyba że ktoś nie lubi to żadna siła go nie zmusi.
Mi lata świetlne niemalże zajęło ustalenie odpowiedniej ilości mąki i śmietany do idealnego sosu ,teraz już ok. i wiele innych takich.
Czasem wystarczy ściśle trzymać się przepisu.
Dzisiaj to chyba dzień obżartucha ,ja się też obżarła ,najpierw pieczoną karkówą a później tiramisu.Teraz mam trochę wyrzuty
|
|
|