Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-19, 20:45   #2152
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
ojeeeej dziękuję!!!
z tego co ja widzę, na moje oko to ten early tan taki najpodobniejszy, chyba, że ten co przy kciuki masz, ale kiepskawo widać ale to nic, to nic!
tylko ja jestem po dwóch lampkach wina, więc mogę widzieć inaczej

to samo Asi pisałam i że uwielbiam tego avka

ale fajna!
do czarnych rajtków?

aaaaaaaahahaha ciekawe czy z moich drutów coś da się zrobić
ale włoski piękne

kontroler ruchu? różdżka?
w Sony Center kosztuje 250 zł (w tym kamerka i jedna różdżka), kupować oddzielnie się nie opłaca, bo i tak musisz mieć jedno i drugie, żeby grac. W empiku chyba wychodzi 10 zł drożej.
A mój tata kupił pakiet play Station + kamerka + różdżka i kilka gier o wartości 130 zł i dał za to 1299 zł

super! dziękuję

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

tak, takiego mi laserem wypalił nic nie boli, nic nie czuć, są tylko strupki. Na nodze lekko mi się na około zaczerwieniło, ale wiadomo, że może
mi tez sie wydaje, ze ten early tan najbardziej
ja mam natural tan w domu, ale dla mnie jest za ciemny niestety

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dzieki za rady w klubie tym co na razie zajrzaly, ciezko jest, ale dam rade. Chodzi mi glownie o ten pierwszy aspekt.
ja tez bylam

kurcze, mam duza rodzine i z racji tego co roku robimy tak, ze kazda osoba z rodziny losuje karteczke z imieniem osoby, ktorej ma zrobic prezent wylosowalam kuzyna, lat 20, ale kompletnie nie znam jego gustu i nie wiem co moge mu kupic. Myslalam o jakichs bajerach z flo lub twistera, ale dzis bylam w tych dwoch sklepach i nie bylo nic ciekawego ogladalam tez zestawy kosmetykow, myslicie ze lepiej poczekac i zajrzec jeszcze do tych sklepow za jakims gadzetem czy kupic standardowo zestaw kosmetykow?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora