2011-11-19, 19:48
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowo-Czerwcowe 2012
Cytat:
Napisane przez agatka661
dziewczeta a mam pytannie  )
piszecie o przeziernosci...
tak w sumie nie mam zielonego pojecia jaki mialam wynik, jest gdzies on skrotem opisany na karcie ciazy ??
Anutka, mialam robione teraz testy na przeciwciala i ich nie posiadam, lek endo powiedziala, ze to dobrze i ze teraz duzo osob choruje na tarczyce i dzieci rodza sie zdrowe  za gtydzien nast badanie,okaze sie czy zmieniamy dawke leku.
|
Powinnaś mieć wpisane NT i wynik oraz NB i w nawiasie + . NT to przezierność, a NB to obecności kości nosowej.
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;30606887]OK, koniec czarnowidzenia
Pizza rośnie, zaraz padnę z głodu i ochoty na nią [/QUOTE]
Podziel się 
Cytat:
Napisane przez anulka4771
Popieram 
Teoretycznie nie powinnam byc w ciązy,ponieważ mam niedoczynność tarczycy(co niby utrudnia zajście w ciąże) i mój mąż jest po leczeniu raka,lekarze mówili że chemia może wyniszczyć plemniki więc... a tu proszę za pierwszym razem nam się udało.Jeżeli zaszłam za pierwszym razem i po takich przejściach to nic już mnie nie spotka(mam nadzieję) ba nie dopuszczam nawet takiej myśli.
A jak to mówią w mr. google tylko można znależć same złe,niedobre informacje,które póżniej ujawnia się tak że dana odsoba siedzi i zaprząta swój mózg,
|
Też mam niedoczynność
Aż zgłodniałam - idę coś wszamać Jeszcze 1,5 h i mężu będzie w domu
|