2011-11-19, 21:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Cytat:
Napisane przez libra777
no nie które na pewno np.kruche,francuskie, drożdżowe, ale na pewno nie biszkopt czy babkowe bo szlag je trafi
|
To mi sięnawet dobrze udaje z tym odpoczynkiem , opórcz francuskiego bo go jeszcze nie robiłam.
Moja mama np. biszkopt wkłada do letniego pieca a dopiero jak juz siedzi to daje wlaściwą temp.
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa
przegladalam pare zdjec i mnie rozbawily wlosy mlodej, fota nr 1- z lutego, od razu po przeprowadzce
2,3terazniejsze i 4-butki Amelki, ale takkkk mi sie podobaja, one takie sa szmaciaki ale tak ladnie wygladaja 
|
Ona już wyglada jak przedszkolak 
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------
Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23
Witam kochane.
ja wpadam na chwilę pożalić się troszke...
Dziś jestem sama w domku bez moich dwoch skarbów. Tż z malą śpi u rodziców a ja w domu. Tż mial mecz na 19-tą wiec musiał mała do nich zawieźc a że mała chora i mamy cięzkie noce to nie chciał jej samej zostawiać. A ja mam się wyspać... tylko jak?? jak mi tu pusto bez nich, mam doła i ryczę jak bóbr...
Jeszcze do tego wszystkiego strasznie się martwię bo mała dzis mi dziwnie zsiniała  Najpierw w nocy miała wysoką gorączkę i zrobiła luźną kupkę. Juz druga noc z rzędu. Poza tym robi ich sporo ze sluzem.
Kiedy wychodziłam do pracy, ubierałam malą z tż i nagle on mowi "ojej, jakie masz brudne raczki" na co ja patrzę a one nie brudne tylko sine!! Po prostu miała sino-czarne paznokcie paluszki do polowy. Do tego miała je zimne jak lody. Ogrzałam jej szybko i przeszło ale wyglądało to dziwnie. kazałam tż obserwować małą i jak znów sie to powtorzy-jechac na pogotowie. Jestem przerazona... i jak ja mam tu spać??
W poniedziałek ide z nią do lekarza. No chyba, że wcześniej na pogotowie... dziwne, ze była przeziebiona, miała kaszel i nie miala goraczki a jak jej to przeszlo to nagle goraczka i rozwolnienie... i do tego te palce dzisiaj...
Pożalilam się i idę probować zsnac. Meliskę wlaśnie sączę...
Pa
|
Wypij meliskę, idź spać. W poniedziałek idź z Wercią do lekarza bo nie znam się na sinieniu. Mam tylko jeden pomysł ale Ci nie powiem bo po co się niepotrzebnie stresować.
Ja po tym dzisiejszym obżarstwie też idę spać
|