Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy to już zdrada?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-19, 21:26   #35
madzia0007
Zadomowienie

Dot.: Czy to już zdrada?

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy wy nie przeczytałyście tego posta???

Chłop z jedną panną wspomina, jakiż to mieli cudowny seks w wakacje, drugiej proponuje zapoznawcze spacerki, a wy na Autorkę naskakujecie, że przesadza i to ona jest ta zła??

Nie no, jasne, sprawdzanie prywatnych wiadomości partnera jest złe, owszem, ale najwyraźniej Autorka miała ku temu powód, jakieś przeczucie - i, jak widać, przeczucie słuszne.

Chłopak pewnie kasuje wiadomości na bieżąco, Autorce udało się je przypadkiem podejrzeć, dlatego wie, co i jak. Chłopak kasuje wiadomości tylko od tych dwóch dziewcząt, dla mnie już samo to jest znakiem, że coś ukrywa, a dla was to jest przesada...?

Autorko, szczerze mówiąc gdyby mój facet wspominał sobie z jakąś obcą dziewuchą wspólny seks, a innej, równie obcej, proponuje "spacerki zapoznawcze" to pogoniłabym dziada.
odnioslam identyczne wrazenie co tam, ze chlopaczek umawia sie z dziewczyna z ktora laczy go jednorazowy numerek (no ciekawe po co), ze proponuje spacerki zapoznawcze z druga.. wazne ze autorka przejrzala poczte i to ona jest zla, a facet moze przeciez miec kolezanki i sie z nimi umawiac... smieszne jestescie co niektore, ciekawe czy bylybyscie takie wyrozumiale w przypadku waszych TZ. Autorka sprawdzila facebooka, bo widocznie juz wczesniej miala podejrzenia i poprzez te wiadomosci tylko je potwierdzila - jej koles kreci sobie na boczku z innymi i szuka wrazen. Dla mnie sprawa jest jasna.
madzia0007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując