Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Dobry wieczór!
Cytat:
Napisane przez agadus
|
Fuj, fuj, fuj 
Cytat:
Napisane przez agni82
Mam pytanie do mam karmiących piersią tylko i wyłącznie piersią. kiedy zamierzacie włączyc pokarm stały do diety dzieciaczka? Pytam gdyż tu panuje pogląd że od 6 miesiaca, ale niektóre mamy już dają. a ja sama nie wiem.
|
Ja planuję waśnie koło 6 miesiąca, na pewno nie będę się spieszyć 
Cytat:
Napisane przez aania_20
dzięki Spodziectwo - czyli w wielkim skrócie - cewka nie w tym miejscu co powinna być.
|
Tak przypuszczałam, jak napisałaś, że urologiczna. A którego stopnia?
I na pewno będzie dobrze! 
Cytat:
Napisane przez zanka205
Filip mi mówi: mamo złamałem sobie sisiora 
|
To chyba musi boleć 
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey
Ide dzisiaj do kina... SAMA! Mam z pracy bilety do kina, ale wlasnie zauwazylam, ze traca waznosc 30 listopada, a ze nie mamy z kim dzieci zostawic, wiec musze isc sama. Oczywiscie dopiero jak Antek pojdzie spac i sie zastanawiam, czy ktos mnie obudzi, jak zasne na seansie 
|
Weź mnie!
Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano
I u nas w domu jeszcze każdy ma swojego buldoga, ten jest Sarenki:
|
Hahaha No tak , można się było spodziwać, że właśnie taką maskotkę będzie miała Sarenka 
Cytat:
Napisane przez Kajool
Ide z nim tez do lekarza w poniedzialek, chce aby w koncu zrobic mu badania i moze usg brzuszka, bo martwi mnie to nie jedzenie. No i miesieczny katar 
|
Dziwne, faktycznie 
Tymek też ostatnio czasem gorzej w dzień je, ale to wynika z faktu, że zaczął sie żywo interesowac otoczeniem. Zapomina o głodzie i o ssaniu i patrzy sie dookoła, zagaduje nie, uśmiecha się. Ale znalazłam na to sposób: jak się za bardzo zajmie czymś innym, to mu na głowę zarzucam pieluszkę, tak że nie widzi świata i wtedy skupia się na jedzeniu i ładnie mu już to idzie 
Cytat:
Napisane przez dziubek79
też mamy  jest boooski 
|
O, fajnie wiedzieć, że pieniądze nie poszły w błoto 
Cytat:
Napisane przez Scio
Podjęłąm decyzje. Sprzedaje karuzelke. Agata juz się nią nie interesuje, szuka czegoś do złapania. Zamiast tego kupie jej tego konika. Dzięki za opinie.
|
Męska decyzja 
Zrobiłam dziś z Tymkiem kilka obrotów, które pokazałaś. PO pierwszym zaczął sięs szeroko uśmiechać, choć spodziewałam sie raczej niezadowolenia Kolejne już mnie mu sie podobały, ale i tak było lepiej niż myślałam i na pewno będziemy to codziennie powtarzać Zresztą wszelkiego rodzaju obroty to to, co Zawitkowski poleca jako świetną metodę stymulacji rozwoju maluchw 
Cytat:
Napisane przez aania_20
spokojnie, mój też nie lubił leżeć. Ryk był po minucie. Pediatra podpowiedziała żeby dawać pod ramionka zwinięty w rulon ręcznik, żeby mu ułatwić. Szybko polubił 
|
Aniu, skorzystałam dziś z Twojej podpowiedzi i położyłam Tymusia na brzuszku z wykorzystaniem zrolowanego ręcznika. I cud - spodobało mu się, nawet się uśmiechnął i wytrzymał tak kilka ładnych minut Jesteś wielka 
c.d.n.
Czas edycji: 2011-11-19 o 21:36
|