Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-19, 21:29   #1335
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

Dobry wieczór!

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
dziewczyny, musicie to obejrzeć
http://www.youtube.com/watch?v=TnmuR...eature=re lated
ja się prawie posikałam ze śmiechu
Fuj, fuj, fuj

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do mam karmiących piersią tylko i wyłącznie piersią. kiedy zamierzacie włączyc pokarm stały do diety dzieciaczka? Pytam gdyż tu panuje pogląd że od 6 miesiaca, ale niektóre mamy już dają. a ja sama nie wiem.
Ja planuję waśnie koło 6 miesiąca, na pewno nie będę się spieszyć

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

dzięki Spodziectwo - czyli w wielkim skrócie - cewka nie w tym miejscu co powinna być.
Tak przypuszczałam, jak napisałaś, że urologiczna. A którego stopnia?
I na pewno będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Filip mi mówi: mamo złamałem sobie sisiora
To chyba musi boleć

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Ide dzisiaj do kina... SAMA! Mam z pracy bilety do kina, ale wlasnie zauwazylam, ze traca waznosc 30 listopada, a ze nie mamy z kim dzieci zostawic, wiec musze isc sama. Oczywiscie dopiero jak Antek pojdzie spac i sie zastanawiam, czy ktos mnie obudzi, jak zasne na seansie
Weź mnie!

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
I u nas w domu jeszcze każdy ma swojego buldoga, ten jest Sarenki:
Hahaha No tak , można się było spodziwać, że właśnie taką maskotkę będzie miała Sarenka

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
Ide z nim tez do lekarza w poniedzialek, chce aby w koncu zrobic mu badania i moze usg brzuszka, bo martwi mnie to nie jedzenie. No i miesieczny katar
Dziwne, faktycznie
Tymek też ostatnio czasem gorzej w dzień je, ale to wynika z faktu, że zaczął sie żywo interesowac otoczeniem. Zapomina o głodzie i o ssaniu i patrzy sie dookoła, zagaduje nie, uśmiecha się. Ale znalazłam na to sposób: jak się za bardzo zajmie czymś innym, to mu na głowę zarzucam pieluszkę, tak że nie widzi świata i wtedy skupia się na jedzeniu i ładnie mu już to idzie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
też mamy jest boooski
O, fajnie wiedzieć, że pieniądze nie poszły w błoto

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Podjęłąm decyzje. Sprzedaje karuzelke. Agata juz się nią nie interesuje, szuka czegoś do złapania. Zamiast tego kupie jej tego konika. Dzięki za opinie.
Męska decyzja
Zrobiłam dziś z Tymkiem kilka obrotów, które pokazałaś. PO pierwszym zaczął sięs szeroko uśmiechać, choć spodziewałam sie raczej niezadowolenia Kolejne już mnie mu sie podobały, ale i tak było lepiej niż myślałam i na pewno będziemy to codziennie powtarzać Zresztą wszelkiego rodzaju obroty to to, co Zawitkowski poleca jako świetną metodę stymulacji rozwoju maluchw

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
spokojnie, mój też nie lubił leżeć. Ryk był po minucie. Pediatra podpowiedziała żeby dawać pod ramionka zwinięty w rulon ręcznik, żeby mu ułatwić. Szybko polubił
Aniu, skorzystałam dziś z Twojej podpowiedzi i położyłam Tymusia na brzuszku z wykorzystaniem zrolowanego ręcznika. I cud - spodobało mu się, nawet się uśmiechnął i wytrzymał tak kilka ładnych minut Jesteś wielka

c.d.n.

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2011-11-19 o 21:36
brumek jest offline Zgłoś do moderatora