Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-20, 12:45   #194
Maga83
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
zaczęłam dziś 27t...
O ja jak już nie dużo Ci zostało
Ja byłabym tydzień przed Tobą chyba...

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
My byliśmy w kościele ale w połowie wyszliśmy bo jak zobaczyłam taka laskę z mężem heh młodsza ode mnie a faceta ma ok 40tki z dzieckiem w wózku heh ten mały ma może z 2 lata ona w ciąży z kolejnym jak zobaczyłam że ona to dziecko bierze i nosi na rękach to mi się łzy w oczach pojawiły że pewnie mimo tego i tak zdrowe dziecko urodzi....po czym zrobiło mi się słabo...musieliśmy wyjść i wróciliśmy do domu....

Też mam dziś jakiegoś doła....tempka szkoda gadać ale spoko nie przejmuję się....widocznie tak ma być i koniec....Jemy obiadek i jedziemy znów do teściów...a później do mojego brata bo bratowa upiekła w końcu ciasto hihi
Też mam koleżankę, która właściwie do ostatniego dnia ciąży pracowała jako fryzjerka w tych wszystkich farbach itp. A dzieciątko zdrowe. Ale wiem, że nie powinnyśmy tak na to patrzeć...
Trzymaj się dzielnie Agatko, ja też próbuję

Do nas dzisiaj rodzice przychodzą na obiado-kolację i na kawkę. Mam okazję się wykazać kulinarnie powoli sobie wszystko przygotowuję i Was podczytuję. Ale cisza tu dzisiaj

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora