2011-11-20, 13:49
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
Cytat:
Napisane przez cyanide sun
sa w HM w Milllenium H. jakies konkretne znizki??? czy nic... w szczegolnosci swetry mnie interesuja...
|
nie ma typowych przecen, jedynie oferty czasowe, np. w Cubusie do dzisiaj włącznie jest 30% zniżki na całą kolekcję z okazji otwarcia, co do swetrów to w Mohito oferta "kup jeden, drugi 70% taniej". Ogólnie stosunek jakości do ceny to jakaś pomyłka.. Głównie akryl a ceny jak za bawełnę/wełnę..
Cytat:
Napisane przez Moderna
Mierzylam ten swetr w wersji kremowej, i niestety na mnie zupelnie nie lezal.. potwierdzam, material rewelacyjny!
Z checia przygarnelabym ten morski, jest sliczny..
|
a mnie się wydał taki milusi i gruby, że stwierdziłam, że muszę po niego wrócić 
Cytat:
Napisane przez ilonka_hh_
Ten jasny sweter z Trendu kupiłam w piątek przeceniony o 50%  Już dawno mi się podobał, ale szkoda mi było 230 zł. Poza tym na Marszałkowskiej widziałam je tylko raz a za tydzień już nie było żadnego. W piątek wisiał jeden jedyny i w dodatku przeceniony 
|
no nie wierzę ale Ci się udało ! ja wczoraj widziałam pełną rozmiarówkę, ale przecen niestety nie było.. Może w najbliższych dniach też rzucą -50% Jeśli ktokolwiek byłby w stanie kupić mi ten sweter z taką zniżką, baardzo proszę o pomoc, pokryję wszelkie koszty
|
|