Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-20, 15:16   #3608
Megi428
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość

Też Cię pamiętam Pewnie jeszcze zanim zaczęłam dietę, a podczytywałam forum Kiedy skończyłaś dukać ?
Magda coś koło świat bożego narodzenia w zeszłym roku zaprzestałam dukana - miałam 30kg mniej, ciuchy kilka rozmiarów mniejsze, samopoczucie super i pozwoliłam sobie na to i tamto, ale pilnowałam się jeszcze wtedy, robiłam kolacje i śniadania białkowe, po 2-3 dni białkowe i miałam zaledwie 3-4 kg nadwyżki do świat wielkanocnych a potem to szkoda nawet opisywać - zaniedbałam się, zapomniałam, nie myślałam co i kiedy jem i teraz mam 14 kg nadwyżki czyli połowę z tego co zrzuciłam - ale sama sobie jestem winna - jednak wiem że jak już tu zagladam z powrotem to kiedyś się przełamię do tych białek ponownie i zrzucę ta nadwyżkę
Twój efekt odchudzania jest wspaniały i pewnie tak się czujesz bo sama wiem jak człowiek jest cały w skowronkach i ta radocha kiedy ludzie na ulicy nie poznaja - tak trzymaj kochana i nie zapomnij się jak ja durna zrobiłam