2011-11-20, 17:23
|
|
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Czy to już zdrada?
Cytat:
Napisane przez Ashaai
Dziwi mnie, że ona tego telefonu nie przegląda od teraz nagle tylko już od dawna, historię na kompie też- chyba z historii nie wyczyta dowodów zdrady a mimo to przegląda.
Co innego gdy najpierw jest uzasadnione podejrzenia a później szukanie dowodów. A tutaj ewidentnie było na odwrót. Ona od dawno przegląda mu jego prywatność i dopiero teraz się na coś natknęła. Nie dziwi Cię to? Jaki jest powód dla którego ona po raz pierwszy sięgnęła po ten telefon?
I jakie by nie były to rozmowy- to chłopak ma prawo do zarządzania nimi. Jeśli chce to usuwa. Skoro autorka mu nie ufa od dawna to czemu po prostu z nim nie zerwie?
Ty chyba nie bardzo rozumiesz co ja piszę i chce przekazać. A szkoda.
Którzy robią tak jak Ty- czyli co? przeglądają wiadomości?
|
Owszem i nie mam z tym najmniejszego problemu, tak samo jak on i moje koleżanki - nawet się z tego śmiałyśmy. Zazwyczaj o problemach gadamy twarzą w twarz. Jeśli napisałyby mi coś, o czym miałabym mu nie mówić a co nie miałoby z nim nic wspólnego, skasowałabym smsa. Często też bywa tak, że jak mają jakiś problem to rozmawiam o tym z TŻ, pytam co o tym sądzi i co by zrobił na ich miejscu. Nie wiem co w tym dziwnego.
Może jest tak, że przypadkiem trafiła na te wiadomości, nie podejrzewając go o zdradę? Może czegoś szukała? Nie wiem.
A może właśnie coś ją tknęło i postanowiła sprawdzić.
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------
Cytat:
Napisane przez Kaja-ja
Dziwi mnie tylko panująca ostatnio "moda" na szpiegowanie partnera. Może i jestem w stanie zrozumieć sprawdzenie przy jakichkolwiek podejrzeniach. Ale szczerze mówiąc związek zacząłby mnie zastanawiać już przy podejrzeniach. I przypuszczam, że nawet bez sprawdzania by się posypało...
|
A nie może być tak, że dziewczyna coś podejrzewa, sprawdzi i się okaże że coś sobie ubzdurała i powinna zrobić coś ze sobą, a nie ze swoim związkiem?
|