2011-11-20, 18:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa
jeżeli doczytasz lepiej dojdziesz do tego, że rozwód mam w grudniu, że starałam się z mężem o dziecko. że jestem z kimś innym. Że z tym kimś się zaręczyłam pomimo, że nie mam rozwodu, bo m ój ślub to fikcja. doczytasz też, że kilka razy próbowałam naprawić małzeństwo. a gdy nie okazywało się, ze nie da się tego poskładać wracałam do faceta 10 lat starszego. Z nim też w między czasie się rozeszłam i dlatego się wyprowadziłam do koleżanki u której mieszkam, a on szuka domu. coś jeszcze jest niejasne?
|
Ale w tym wątku napisałaś, że nie jesteś z mężem przeszło rok, a z innych wątków wynika, że nie jesteś z nim jedynie 3/4 miesiące, co zdecydowanie zmienia postać rzeczy.
Sorry, ale 4 miesiace temu starałaś się z mężem o dziecko, a kilka dni temu zaręczyłaś się z innym facetem, nawet nie mając rozwodu? Jesteś kompletnie niepoważna.
Ja rozumiem, jakbyś faktycznie ten rok z mężem już nie była, nie mieszkała, nie miała dobrego kontaktu i czekała na rozwód, sprawa rozwodu byłaby w toku i tyle trwała. Ale w takiej sytuacji, jakiej jesteś obecnie to ja czuję niesmak ; / Rozwód masz w przyszłym miesiącu, nie mogłaś tyle poczekać?
Wiadomo, miłość miłością, szczęście szczęściem, ale jesteś dorosła, tak? Dorosłość wymaga dojrzałości i w miarę przemyślanego postępowania, którego u ciebie za grosz nie widać. Możesz sama siebie bardzo skrzywdzić takim nieprzemyślanym, pochopnym działaniem.
|