Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-20, 19:50   #2743
Saga
Raczkowanie

Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!

Hej,

U nas dziś bardzo spokojny dzień - Paulina dostała Baby Alive i bawiła się od rana (teraz z nią zasypia), byliśmy na spacerze.
Lalka fajna, ale z tym karmieniem to trochę przegięcie - trzy osoby były w pełni zaangażowane przy karmieniu jednej lali. No, ale Paulina musiała spróbować. Mam pytanie: czy do Baby Alive można dokupić jakieś zwyczajne pieluszki lalkowe (np. baby born) i będą pasować? Będę w sklepie dopiero w środę, a nie jestem pewna czy będą te firmowe pieluszki.
Dodatkowe ubranka można kupić tylko na All? Zamawiałam kiedyś ubranka u sprzedawcy (chyba) gosiabem i widzę, że pasują też do tej lalki.

Kristi ale ci dobrze I jeszcze to ciasto, fajnie.

Sosnowa ja to już za bardzo nie pamiętam jak to było. Pamiętam tylko, że konsystencja i kolory były bardzo różne, ale chyba nie przejmowałam się tym zbytnio, bo Paulina nie miała kolek, problemy z brzuszkiem były i owszem, ale pojawiały się na początku jak jadłam jakieś nowe potrawy, owoce. Paulina też miała USG brzucha (w późniejszym czasie, jak pojawiły się problemy z przybieraniem na wadze). Fajnie, że możesz zrobić to badanie, bo pewnie rozwieje twoje obawy (jeżeli masz takowe ).
Saga jest offline Zgłoś do moderatora