Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie oszaleć.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-20, 20:04   #168
margo80
Zakorzenienie

Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
T

U nas od tego się zaczęło. Myślałam, że zgada, refuks, katar spływający. A to była ropa...

Ja nie mija, ktoś powinien małej do gardła zajrzeć.
powtorki nie było, a do gardła zajrzą jej przed szczepieniem w środę (mam nadzieję, że tym razem się uda zaszczepić).

Szaja - kompletnie nie wiem, co Ci poradzić, temat zupełnie mi obcy, mogę jedynie współczuć całej sytuacji z wujkiem, bo to musi być przykre bardzo, nawet jeśli się za kimś nie przepada i tego muru, na który napotykasz...

Papierówka - ja bym chyba zawału dostała, dobrze, że nic się nie stało.

chłopa mi choróbsko rozkłada.

poza tym mamy problem z ekipą od ocieplenia, bo nie pokończyli i poszli robić u kogoś innego, a u nas zostawili 1-2 ludzi, których nikt nie pilnuje, wolno idzie, widzimy mnóstwo rzeczy do poprawki, szef robił uniki aż go postraszyliśmy sądem. jutro ma się zjawić, dajemy mu tydzień na poprawę tego, co zostało spieprzone i jeśli efekt nie będzie zadowalający, to rozważamy nawet drogę sądową. za dużo nas to kosztowało, zeby się godzić na takie fuszerki. (chociaż mnie osobiście przeraża wizja długotrwałego użerania się z sądem).

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując